Widok

Obsluga

Nie będę odnosił się do jakości potraw oraz cen bo to okazalo się nie najważniejsze tego wieczoru. Kelnerka nigdy sie nie usmiechnęła i od początku traktowała nas z góry, wydawała się byc jakby za kare w swoim miejscu pracy. Długie oczekiwanie to nic przy odzywkach tej " blond piękności". Traktowała nas jakbyśmy byli petentami w urzędzie a nie gośćmi, którzy zapłacą słony rachunek. Choć było zaledwie kilka osób nie doczekaliśmy sie na mozliwość domowienia deseru.
Zapłacilismy, wyszlismy, nie wrocimy.
Wlascicielowi sugeruje zastanowic sie nad doborem personelu, ta pani ewidentnie do swojej pracy sie nie nadaje.
Moja ocena
Avocado Fusion Restaurant & Sushi kategoria: Restauracje
obsługa: 1

menu: 5

jakość potraw: 4

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 3

3.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie zgodzę się z opinia powyżej. Miałem okazję być w avocado już kilka razy i nie można słowa złego o obsłudze powiedzieć. Kelnerki zawsze żartują, doradzają i zachowują się uprzejmie. Sushi najlepsze jakie jadłem w trójmieście. Jedyny minus to muzyka, według mnie grała trochę za głośno jak na lokal tego typu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Taka osoba jak "Henryk Lecichowski" nie istnieje! ciekawe ktroa knajpa jest tak zazdrosna...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szanowny Panie Henryku,
jest mi bardzo przykro, że " blond piękność " nie spełniła Pańskich oczekiwań, ale niestety muszę Pana poinformować, że gdyby naprawdę był Pan w naszej restauracji, zapewne wiedziałby Pan o tym, że w Avocado do zeszłego miesiąca, a mamy wrzesień, była obsługa męska!
Przy wystawianiu następnych negatywnych opinii prosimy o odrobinę sprytu:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry