Jestem stałą klientką tej restauracji. Moim zdaniem jedzenie kiedyś było lepsze, pomimo tego zawsze wracałam. Wczoraj po raz kolejny obsługiwała nas kelnerka w okularach, ciemnych włosach i po raz kolejny z obsługi nie byłam zadowolona (chodzi mi głównie o tę panią, do innych kelnerów nie mam zastrzeżeń). Po pierwsze najpierw otrzymaliśmy przystawki na napoje trzeba było poczekać, po drugie musieliśmy tej Pani wypatrywać aby domówić kolejne pozycje z karty , a łatwe to nie było, ponieważ Pani co chwile znikała z sali lub rozmawiała z osobami znajdującymi się za barem. Wiem, że pracownikom należy się odpoczynek też pracowałam na takim stanowisku, ale w życiu nie przyszłoby mi do głowy rozmawiać, podczas gdy moi klienci maja puste szklanki a stół zastawiony jest brudnymi talerzami! po 20 minutach musieliśmy Pania poprosić, aby zniosła brudne naczynia, bo przechodziła obok stolika jakby nie widziała.Po wejściu do restauracji myślałam że kelnerka po prostu wróciła z siłowni i zajrzała w miejsce pracy..bluza z kapturem, getry, adidasy. W kfc pracownicy wyglądają bardziej gustownie. Restauracja która się tak ceni;) nie powinna dopuszczać do takich zaniedbań