Widok
Obsługa to jakaś pomyłka
Zajrzałam z chłopakiem do tej "restauracji" wczoraj wieczorem. Chcielismy kupić kebaba, więc w celu uzyskania konkretnych informacji zwróciliśmy się do pani stojącej przyladzie (kelnerką raczej nazwać jej nie można), na pytanie mojego chłopaka na temat promocji, pani z wielkim oburzeniem stwierdziła, że wszystko jest w karcie (zaręczam, że nie było), tłumaczenia, że nie chodzi nam o skład jedzenia ale o promocję zaowocowały dziwnym spojrzeniem pani stojącej przy ladzie i opryskliwym stwierdzeniem "nie rozumiem pana pytania" (najwyraźniej inteligencja kelnerek w tej "restauracji" nie jest wymagana). Stwierdziłam, że nie mam zamiaru prosic szanownej pani o jakiekolwiek informacje i oboje z chłopakiem wyszlismy z tej , pożal się Boże, resturacji. Nie polecam nikomu, dla mnie beznadziejna obsługa dyskredytuje lokal, nawet jeżeli jedzenie jest smaczne, a czytając poniższe opinie i w tym są kiepscy.
Moja ocena
Hammurabi
kategoria: Restauracje
obsługa: 1
menu: -
jakość potraw: -
klimat i wystrój: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
1.0
* maksymalna ocena 6
Nie rozumiem pewnej rzeczy. Ty i Twój chłopak udaliście się tam by kupić kebaba, to skąd przyszła Wam na myśl jakakolwiek promocja? Może bardziej skład zestawu, jeśli to miałaś na myśli ;-D. I w tym momencie nie zgodzę się z Twoją opinią, gdyż w kartach wszystko jest napisane. Wychodzę z założenia że nawet nie spojrzeliście w nie, tylko podeszliście od razu do kelnerki. Pewnie byliście mocno głodni, znerwicowani i postanowiliście odreagować, nie jeden taki przypadek. So sad.
Pozdrawiam
Pozdrawiam