Widok

Obsługa tragiczna

Myslalam ze Bomi to sklep na pewnym poziomie ale nawet panie ekspedientki w zwyklych sklepikach mają więcej kultury. Kilka dni temu jedna z Pan obslugujacych mnie w Bomi w Madisonie na stanowisku wędliny przeszla samą siebie! Stałam 10 min gdy ta Pani byla zajeta krojeniem parówek i nie miala zamiaru do mnie podejsc. Nie wytrzymalam i zwrocilam Pani uwage czy moze mi cos podac. Spojrzala na mnie i z laską dala mi to co chcialam. Kiedy chcialam aby mi cos polecila stwierdzila ze kazdy lubi co innego:/ To po co tam stoi skoro nie wie co jest dobre? Żenada.... Obsluga na poziomie zero...
Moja ocena
Bomi kategoria: Supermarkety
obsługa: 1

asortyment: 4

promocje: 3

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 3

2.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Droga Pani ekspedienki są różne niezawsze bywają super bo takie nieistnieją ale ta praca do łatwych nienależy ,klient myśli że zawsze ma racje ,przychodzi z kwaśną miną ani dzidobry ani nic takiego i od samego podejścia do lady już warczy.Czy ktoś z Was drodzy klienci się wogule zastanawia żę sprzedawca to też człowiek i niejest ze stali ,a Wy przychodzicie i sto pytań do a jak kiełbasa a czy sie ze skórki dobże obiera a czy sie dobże gotuje a ile procent miesa w miesie i tych bezmyśnych pytań mogłąbym wymieniać bezliku ludzie zastanuwcie sie czego Wy naprawde chceci ,bo to przez 8 godzin jest absurd,a Pani niech sprubuje pracy w handlu to zobaczymy jak Pani sobie poradzi czy ktoś niepowie wtedu Żenada
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
"a jak kiełbasa a czy sie ze skórki dobże obiera a czy sie dobże gotuje a ile procent miesa w miesie" - to nie są bezmyślne pytania, a sprzedawca powinien wiedzieć, co sprzedaje. I to jest właśnie esencja arogancji pracowników BOMI...kończącego się już.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
czy ty drogi panie Halewicz wiesz ile jest gatunków kiełbas i wędlin?!I te dziewczyny mają wiedzieć ile czego jest w każdej kiełbasce czy wędlince?,one nie mają komputera w głowie i nie każdą próbowały czy jadły,w miarę swoich możliwości starają się pomóc i doradzić.I to nie jest żadna arogancja!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Upierdliwy halewicz powrócił!!!

Halewicz ty żyjesz!!! Tak nagle sie uciszyłeś (z pożytkiem dla wszystkich czytających), że aż mi ciebie "zaczęło brakować"!!! Szkoda tylko, że z twojej upierdliwości nic nie ubyło!!! Ale nie szkodzi, chętnie i w tym temacie zmieszam cię z błotem!!!
Możesz mi skoczyć, co najwyżej...po kawę ^_^ Tylko pamiętaj, że pijam z mlekiem i cukrem (brązowym!!).
ALE MI DOWALIŁEŚ!!! JA CIEEEEEE !!!!HAHAHA :D Setnie się uśmiałem :))) Jeeeezu skąd sie takie d**ki biorą na tym świecie??? Halewicz giń, bo nudny jesteś!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
BOMI pada, lepiej smaruj CV^^
I co teraz nikczemny pracowniku BOMI? Na bruk...o_O
Panie Halewicz ...

Dobże pisze sie Dobrze ...
on cytował, bystrzacho
Co TY nie powiesz ???
Czy ty myślisz łosiu (nieubliżając tym pięknym zwierzętom :), że praca w tym kraju kończy się na Bomi??? Uwierz mi, że jeszcze mam dużo czasu na znaleźienie innej pracy, tudzież "wysmarowanie CV :) A tobie to ja bardzo współczuję...głupoty, prostactwa, debilizmu, i braków w podstawach ortografii...Giń frajerze, bo nudnu jesteś!
Idź i posprzątaj pusty magazyn^_^
I znowu pojechałeś CHŁOPIE!!! Aż padłem...ze śmiechu :)))
A ty idź sprzątaj kupy po psach bo chyba się nie nadajesz do niczego innego, czy ty jesteś jakimś bogatym frajerem z zakrzywionym nosem czy mi się wydaje co? Bo czytam tak twoje wypowiedzi i śmiac mi się chce z ludzkiej glupoty i zarozumialości. Skoro nie masz nic konkretnego do powiedzenia to co cię obchodzą puste magazyny, moje skrobanie cv i multum innych rzeczy naburmuszony mongole, bujaj trampki z tego forum skoro nic mądrego nie masz zamiaru do niego wnieśc a my sobie spokojnie zakończymy współprace z tą "ekskluzywną firmą" bez twoich durnych docinek
Przeczytaj post autorki wątku...to między innymi o tobie:)
Zawsze mówiłam dzień dobry, w czym mogę pomóc ite wszystkie inne bzdury a jakoś firma zbankrutowala, dlaczego?? Bo prezesi nachapali sie i ucielki niestety taka prawda
O tobie też ;ochlebstw nie wypisują :)
Retorykę masz klasyczną - jak przystało na czytelniczkę SE i Fakt.
"Skoro on ma, to pewnie ukradł, bo jak ja nie mam, to jestem uczciwa".
Myślę że prawda nie jest tak jednostronna jak pisze Halewicz ale i nie tak prosta jak przedstawia kasjerka. Splot różnych czynników, przede wszystkim nietrafionych decyzji podjętych kilka lat temu. Ciekawy artykuł ukazał się jakiś czas temu w "Parkiecie". Efekt tak czy inaczej szokujący.

http://www.parkiet.com/artykul/1272537.html?p=1
do góry