Widok

Oburzona

Podpisanie umowy i terminowość może być ale obsługa i przede wszystkim nieuczciwość jest poniżej wszystkich kryteriów!
Jestem mieszkanką Gdańska - Oruni i płacę 59zł miesięcznie a znajoma która mieszka na Osiedlu Nowiec płaci 34zł i gdzie tu jest uczciwość. Inne firmy nie robią wyróżnień. Jest to bardzo nieuczciwe!! Nie polecam tej firmy!! Szukajcie firmy która jest po pierwsze tańsza a po drugie lojalna wobec wszystkich swoich klientów!!!
Moja ocena
oferta: 3

jakość usług: 4

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 2

3.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
o co ci chodzi dokładniej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
popieram w 100%. Firma nie ma pojęcia jak zabrać się za rzeczy których się podejmuje i za które bierze pieniądze. Odsniezanie osiedla przerasta ich możliwości. A mieszkancy sa zmuszeni parkować na sąsiednich osiedlach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Co tu dużo mówić ta firma to jeden wielki "syf" a znam to od zaplecza jako były pracownik
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja tez tam pracowałem i nie polecam bezprawie i ludzi traktuja jak worek ziemniaków
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
firma dobrze zarządzana, w pełni profesjonalna, poprzez długoletnią działalność kojarząca się z Trójmiastem. Negatywne wpisy są od sfrustrowanych nierobów którzy myśleli że pracując nic robić nie będą tylko po wypłatę chodzić. Jako były pracownik i obecnie klient życzyłbym sobie aby wszystkie firmy były tak zarządzane!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 19
Popieram, nierzetelna nieuczciwa i "lecąca z klientami w kulki" . nie polecam w 100 %. płacisz, a oni nie sprzątają, zadzwonisz- robią wielką łaskę że raz na miesiąc ktoś przyjdzie sprzątać.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
A z jakiego jestes osiedla?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sr*nie po ścianie.Firma zatrudnia nierobów,którzy zamiast sprzatać bałaganią.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
oceniasz po sobie?firma super ludzie pracowici.plujesz jadem bo pewnie dawno nikt ci dobrze nie zrobił.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
klatki powinni codziennie zamiatać a co 2 tyg. myć tak jak w umowie a tylko raz w miesiacu do klatki z miotła chodzą. Jestem pracownikiem pewnej instytucji gdzie w koło niej ta firma tez powinna sprzątać, a za nią muszą to wykonywać pracownicy tejże instytucji. Mam nadzieję że niebawem odpowiednie instytucje państwowe(mam na myśli instytucje o nazwie CBA) ruszą ich za tyłki oraz osoby, które dają im ochronkę
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry