Widok
Oburzona
Podpisanie umowy i terminowość może być ale obsługa i przede wszystkim nieuczciwość jest poniżej wszystkich kryteriów!
Jestem mieszkanką Gdańska - Oruni i płacę 59zł miesięcznie a znajoma która mieszka na Osiedlu Nowiec płaci 34zł i gdzie tu jest uczciwość. Inne firmy nie robią wyróżnień. Jest to bardzo nieuczciwe!! Nie polecam tej firmy!! Szukajcie firmy która jest po pierwsze tańsza a po drugie lojalna wobec wszystkich swoich klientów!!!
Jestem mieszkanką Gdańska - Oruni i płacę 59zł miesięcznie a znajoma która mieszka na Osiedlu Nowiec płaci 34zł i gdzie tu jest uczciwość. Inne firmy nie robią wyróżnień. Jest to bardzo nieuczciwe!! Nie polecam tej firmy!! Szukajcie firmy która jest po pierwsze tańsza a po drugie lojalna wobec wszystkich swoich klientów!!!
Moja ocena
oferta: 3
jakość usług: 4
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
3.0
* maksymalna ocena 6
firma dobrze zarządzana, w pełni profesjonalna, poprzez długoletnią działalność kojarząca się z Trójmiastem. Negatywne wpisy są od sfrustrowanych nierobów którzy myśleli że pracując nic robić nie będą tylko po wypłatę chodzić. Jako były pracownik i obecnie klient życzyłbym sobie aby wszystkie firmy były tak zarządzane!
klatki powinni codziennie zamiatać a co 2 tyg. myć tak jak w umowie a tylko raz w miesiacu do klatki z miotła chodzą. Jestem pracownikiem pewnej instytucji gdzie w koło niej ta firma tez powinna sprzątać, a za nią muszą to wykonywać pracownicy tejże instytucji. Mam nadzieję że niebawem odpowiednie instytucje państwowe(mam na myśli instytucje o nazwie CBA) ruszą ich za tyłki oraz osoby, które dają im ochronkę