Widok

Ocean Park Władysławowo - ktoś był?

Czy ktoś z Was był w tym parku? Warto?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zalezy z w jakim wieku dziecko mój 6 i 9 latek juz znudzeni byli ..wydaje mi się ze strona przereklamowana jest..
byłam jako opiekunka z wycieczka to mało które dziecko wykazało zainteresowanie..najlepszą atrakcja okazał sie plac zabaw ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój ma trzy lata więc jest nadzieja, że się zainteresuje.. ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Napewno jest to kosztowne wejście 20normalny 15ulgowy, przynajmniej latem, bardzo fajny jest plac zabaw, i wodospad w skale, reszta taka jak na zdjęciach na ich stronie, Same figury zwierząt po których nie wolno łazić ale dzieci to uwielbiają.
jedzenie jeszcze mieli znośne, Przez całe lato 2 razy w tygodniu mieli koncerty disco polo.
Wiek dziecka jest istotny ale nie najwazniejszy. W ubiegłym sezonie byłam tam z dzieckiem 13 i 5 letnim. Oboje byli zadowoleni. Trafiliśmy na fajnego przewodnika, który opowieściami zainteresował całą zebraną grupę. Nawet "mocno" dorosłych :) Plac zabaw SUPER, są tam atrakcje dla każdego dziecka (niektóre oddzielnie płatne). Po wizytach w wielu parkach dinozaurów (które już nam sie znudziły) takie miejsce było dla nas atrakcyjne. Pozdrawiam

Inne tematy z forum Czas wolny

WAKACJE (49 odpowiedzi)

Troche to temat z gola odmienny niz panujace tu obyczaje, ale jak podsumowywujecie te wakacje ???...

Jak nauczyć się prowadzić sklep internetowy (10 odpowiedzi)

Jestem tutaj nowa, także bardzo proszę o wyrozumiałość Pomagam tacie rozkręcić jego biznes...

do góry