Widok

Ocean ognia

Ocean ognia Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Ocean ognia.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oscar dla filmu Ocean Ognia

Po prostu rewelacyjny, można go określić jako film dla pokoju i współpracy między USA a Rosją. Pokazuje potęgę tych krajów. Rosjanie pokazani są na myślących mimo działań na Ukrainie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Stary dobry Amerykanski film akcji rodem z lay 90-tych

Świetne kino!!! Jeśli jesteś fanem filmów typu Karmazynowy Przypływ; AirForce One czy Dzień Niepodległości to jest to film właśnie dla ciebie. Wartka akcja, ciekawa fabuła, wielowątkowość wydarzeń. Poprostu dzieje się :) Ocena moja to 9/10.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetny

Trzymający z napięciu od początku do końca . Wszystkim nam się podobał bardzo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawy, godny polecenia.

Recenzent z Filmweb chyba filmu nie oglądał. Akcja filmu adekwatna do sceny. Inaczej wygląda skradanie się okrętu podwodnego wśród czujników dźwięku, a inaczej płynięcie po otwartym morzu. Niektóre sceny nieco podkolorowane, wprowadzona poprawność polityczna, ale to nie przeszkadza w oglądaniu filmu. Scenariusz logiczny, akcja wartka, zakończenie zaskakujące chociaż sam wynik akcji zgodny z oczekiwaniem.

Jak to amerykanska produkcja

W filmie uSA jest najlepsza niezwyciezona pogromcy zla. A w rzeczywistosci piepszeni terorysci wszedzie gdzi sie pojawiaja to tylko gwalty mordy i krew i oczywiscie kasa bo tylko dlatego to robia niby w imie sprawiedliwosci co za sciema.
Ps w ich filmach herosi a w rzeczewistosci cio*y jakich malo. Duzy nie jestem ostatnio spotkalem 3 zalnierzykow amerykanski stacjonujacych u mnie baz rzadnego wysilku nastukalem im trzem komando hahahahahah.

Inne tematy z forum Filmy

Diva Futura (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Diva Futura . Przeczytaj o filmie.

Follemente. W tym szaleństwie jest metoda (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Follemente. W tym szaleństwie jest metoda . Przeczytaj o filmie.

Daaaaaali! (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Daaaaaali! . Przeczytaj o filmie.

do góry