Widok
Ciekawy, godny polecenia.
Recenzent z Filmweb chyba filmu nie oglądał. Akcja filmu adekwatna do sceny. Inaczej wygląda skradanie się okrętu podwodnego wśród czujników dźwięku, a inaczej płynięcie po otwartym morzu. Niektóre sceny nieco podkolorowane, wprowadzona poprawność polityczna, ale to nie przeszkadza w oglądaniu filmu. Scenariusz logiczny, akcja wartka, zakończenie zaskakujące chociaż sam wynik akcji zgodny z oczekiwaniem.
Jak to amerykanska produkcja
W filmie uSA jest najlepsza niezwyciezona pogromcy zla. A w rzeczywistosci piepszeni terorysci wszedzie gdzi sie pojawiaja to tylko gwalty mordy i krew i oczywiscie kasa bo tylko dlatego to robia niby w imie sprawiedliwosci co za sciema.
Ps w ich filmach herosi a w rzeczewistosci cio*y jakich malo. Duzy nie jestem ostatnio spotkalem 3 zalnierzykow amerykanski stacjonujacych u mnie baz rzadnego wysilku nastukalem im trzem komando hahahahahah.
Ps w ich filmach herosi a w rzeczewistosci cio*y jakich malo. Duzy nie jestem ostatnio spotkalem 3 zalnierzykow amerykanski stacjonujacych u mnie baz rzadnego wysilku nastukalem im trzem komando hahahahahah.