Widok
Ocena Instruktora - Dariusz Grydyk
Elka School to szkoła którą powinieneś wybrać! Zarówno obsługa, nauczanie i wyposażenie stoją na bardzo wysokim poziomie. Nauka przygotowuje świetnie do egzaminu teoretycznego, jest przyjemna i prowadzona w taki sposób aby każdy mógł opanować materiał.
Co do instruktora to w pełni polecam Darka Grydyka ! Podchodzi z pełnym profesjonalizmem do kursanta a jazda z nim to czysta przyjemność. Jest sympatyczny, bardzo wyrozumiały i cierpliwy bo jak wiadomo "nie od razu Rzym zbudowano". Co do egzaminu zdałem za PIERWSZYM razem i nie było miejsca którego bym nie odwiedził z Darkiem. Podsumowując Elka School to szkoła idealna dla każdej osoby a Dariusz Grydyk jest wspaniałym instruktorem ! ;)
Co do instruktora to w pełni polecam Darka Grydyka ! Podchodzi z pełnym profesjonalizmem do kursanta a jazda z nim to czysta przyjemność. Jest sympatyczny, bardzo wyrozumiały i cierpliwy bo jak wiadomo "nie od razu Rzym zbudowano". Co do egzaminu zdałem za PIERWSZYM razem i nie było miejsca którego bym nie odwiedził z Darkiem. Podsumowując Elka School to szkoła idealna dla każdej osoby a Dariusz Grydyk jest wspaniałym instruktorem ! ;)
Moja ocena
ELKA SCHOOL Gdynia
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6