Widok
Absolutnie się zgadzam. Ładne i zgrabne dziewczyny, miły Adamczyk, ale fabuła i dialogi żenujące. Po duecie Łepkowska&Wereśniak spodziewałam się o wiele wiele więcej! Niestety potwierdza się reguła, że nie należy chodzić do kina na filmy, które są intensywnie reklamowane. Generalnie pierwsza wersja po tysiąckroć lepsza i bezkonkurencyjna. Nie polecam!
3 x NIE!!!
3 x NIE: za słaby scenariusz, za kiepską grę aktorską i za promowanie jakichś chorych seksualnych układów i układzików, pozbawionych jakiejkolwiek wartości i moralności. Niski poziom żartów i humoru w ogóle, a co najgorsze, cała zgraja opatrzonych serialowych aktorzyn, którzy po chałturach w "M jak Miłość" i "Barwach Szczęścia" przyszli dorobić w kiepskim remake'u o człowieku, który tym razem nie został papieżem. Polecam ludziom niedorozwiniętym umysłowo lub płytkim jak kałuża.
CIekawe jakie sa Twoje ulubione filmy i seriale.... Adamczyk bardzo fajnie zagral. Jest to KOMEDIA. Ale zeby dobrze bawic sie na komedii trzeba miec poczucie humoru, ktorego u Ciebie sadzac po opinii BRAK.
POLECAM FILM WSZYSTKIM! Nie zwracajcie uwagi na tych malkontenow ktorzy wylewaja tutaj swoje zale bo juz nikt ich pewnie sluchac nie moze w najblizszym otoczeniu. HAHAHA :)
POLECAM FILM WSZYSTKIM! Nie zwracajcie uwagi na tych malkontenow ktorzy wylewaja tutaj swoje zale bo juz nikt ich pewnie sluchac nie moze w najblizszym otoczeniu. HAHAHA :)
REWELACJA FILMIK
Bardzo fajny filmik, lepsza wersja oryginału. Rewelacyjna gra Żumdy Trzebiatowskiej, komuś komu się ten fillm nie podoba proponuje żeby poszedł do dobrego psychiatry. Bardzo odprężający filmik. Akurat po powrocie z kina leciał w telewizji nie pamiętam na którym kanale och karol 1. Nie ma porównania do ostatniej wersji. och karol 2 to film który polecam wszystkim po stresującym dniu pracy.
Przyjemna oskocznia od codzienności.
Sympatyczna historia lowelasa, która dzięki urodzie damskiej części obsady i dobrej roli Adamczyka może być okazją do śmiechu. I gdyby tylko pozbyć się z filmu kilku niepotrzebnych scen, które niepotrzebnie zamulają akcję filmu, moża by uznać go za całkiem dobrą komedię.
Świetny, zabawny !!!!!!!
Lekki, łatwy i przyjemny. Dosłownie. Na zrelaksowanie po ciezkim dniu wprost idealny. Mozna sie posmiac i odetchnac.... I obsada poza wymienionymi glownymi bohaterami zaskakuje w co drugim kadrze!! POLECAM!!!!!! Od poczatku do konca film ogladalm z usmiechem na ustach. Zabawny! :):)
Adamczyk ok ale Mucha i Foremniak to już 5 koło u wozu
mamy takie fajne aktorki i odtwórczynie a ktoś na siłe promuje antyseksualną Muchę i wrednawą Foremniak. Wielu facetów ona obrzydza. Socha jest rewelacyjna choć nie pokazała jeszcze na co ją stać ale to kwestia roli.
Jeśli liczycie na komediowe sceny to wszystko co prezentuje Mucha jest komediowe jeśli ktoś lubi żenadę. Adamczyk dobrze wypada ale z jego partnerek to tylko socha i zielińska są zarówno seksi jak i śmieszne pozostałe panie żenująco komediowe ale chyba nie o to chodziło autorowi?
Film warto zobaczyć gdy zostanie wydany na płycie do kina się nie nadaje.
Jeśli liczycie na komediowe sceny to wszystko co prezentuje Mucha jest komediowe jeśli ktoś lubi żenadę. Adamczyk dobrze wypada ale z jego partnerek to tylko socha i zielińska są zarówno seksi jak i śmieszne pozostałe panie żenująco komediowe ale chyba nie o to chodziło autorowi?
Film warto zobaczyć gdy zostanie wydany na płycie do kina się nie nadaje.
Wlasnie wróciłem z kina...
po przeczytaniu komentarzy i widząc kilka wpadek polskiej kinematografii "romantycznej" szedlem z mieszanymi uczuciami. Tymczasem minela północ a ja pijąc wino i pisząc ten post dalej się uśmiecham... Polecam ale raczej ludziom po 30tce, a jeszcze lepiej 40tce. Młodsi nie poczują tego filmu odpowiednio sądząc po reakcjach 20 (20paro latków siedzących tu i tam...)
totalna klapa: znów socha, trzebiatowska i zosia z na dobra i na złe...
oglądanie po 100 raz tych samych aktorów staje się już nudne i tylko czekac kiedy pojawi się kolejny film typu "Kocham cię 48". Słabe aktorstwo na każdym froncie. Adamczyk schodzi na psy już nie mówiąc o tych jego kobietach w filmie dla których zagranie w tej kretyńskiej komedii to szczyt marzeń. Film bez żadnego przesłania i pomysłu. Dla mnie totalnie nudny a nawet moja dziewczyna co lubi romantyczne komedie prawie w kinie zasnęła. Teksty mało smieszne więc całe kino milczało jakies półtorej godziny. Scenariusz przewidywalny od pierwszej minuty. W połowie filmu człowiek się sam zastanawia co by zrobił żeby akcję jakos wzbogacić itp. Współczuję nam Polakom że musimy oglądać takie rodzime produkcje które nie mają żadnego przekazu. I ostatnie:czy my nie mamy młodych fajnych aktorów gdzies poukrywanych w teatrach co wprowdzili by trochę swieżosci no bo ile jeszcze filmów uda nam się wytrzymac a adamczykiem, trzebiatowską, sochą, muchą i foremniakową- podupadła już przekwiatającą kobietą co to nigdy nie miała nic do powiedzienia i której komentarze w mam talent powodowały że ludzie odkurzali telewizyzjne piloty przełązczając na inny kanał.
Trzeba było przeczytać przed pójściem do kina kto gra w filmie to nie byłoby zdziwienia, że znów socha, trzebiatowska i zosia z na dobra i na złe... Adamczyk schodzi na psy?! On jest REWELACYJNY, zagra każdą rolę i to perfekcyjnie. To, że gra w komedii w czymś mu uwłacza?
Brak ci poczucia humoru albo miałeś ciężki dzień. Cóż, pomimo wszystkiego masz prawo do swojego zdania.
Brak ci poczucia humoru albo miałeś ciężki dzień. Cóż, pomimo wszystkiego masz prawo do swojego zdania.
Polecam zdecydowanie
Film obejrzałam wczoraj. Dawno się tak dobrze nie bawiłam.
Dla kogo ten film ? Dla tych którzy chcą się trochę pośmiać i nie szukają "drugiego dna".
Tyle ilu ludzi tyle opini.
Mogłabym napisać kto mi się tam podobał kto nie - kogo gra była "taka se" a czyja "nawet nawet" - tylko po co ?
Film o niebo lepszy niż "Randka w ciemno"
Pozdrawiam!
Dla kogo ten film ? Dla tych którzy chcą się trochę pośmiać i nie szukają "drugiego dna".
Tyle ilu ludzi tyle opini.
Mogłabym napisać kto mi się tam podobał kto nie - kogo gra była "taka se" a czyja "nawet nawet" - tylko po co ?
Film o niebo lepszy niż "Randka w ciemno"
Pozdrawiam!