Widok
To za mało. ;)
Jeżeli dla Ciebie zgrozą nie jest, że seniorki siedzą szanownymi sempiternami na siedzeniach dla matki z dzieckiem, a takowa stoi z dzieciakami, zaś o ustąpienie jej miejsca, seniorki napastują innych ludzi ( inaczej nie da się nazwać podszturchiwania czy klepania w nogi) to chyba nie mamy o czym gadać.
Proponuję - przejedź się S-ką w godzinach porannych, w dniu powszednie. Na przystanku Chylonia Centrum,
mozesz sobie pomarzyc, że wsiadając w tenże autobus, usiądziesz. No chyba, że masz siłę stać od Chyloni do Śródmieścia, bo dopiero tam, jakże zacni seniorzy wysiadają całą bandą.
Jeżeli dla Ciebie zgrozą nie jest, że seniorki siedzą szanownymi sempiternami na siedzeniach dla matki z dzieckiem, a takowa stoi z dzieciakami, zaś o ustąpienie jej miejsca, seniorki napastują innych ludzi ( inaczej nie da się nazwać podszturchiwania czy klepania w nogi) to chyba nie mamy o czym gadać.
Proponuję - przejedź się S-ką w godzinach porannych, w dniu powszednie. Na przystanku Chylonia Centrum,
mozesz sobie pomarzyc, że wsiadając w tenże autobus, usiądziesz. No chyba, że masz siłę stać od Chyloni do Śródmieścia, bo dopiero tam, jakże zacni seniorzy wysiadają całą bandą.
Ha-ha-ha. Uderz w stół - a nożyce się odezwą.
Jedną apelację juz wygralam w dniu 19 maja 2023r
( świrnięta mamusia byłej sąsiadki w roli rzekomo pokrzywdzonej - też dobra kłamczucha i aparatka, pakująca manatki i sprzedająca mieszkanie na wieść o złożeniu apelacji) , założę się że z tą durną bereciarą będzie to samo - a mam swoje metody, aby wyszło na moje.
Terminu jeszcze nie ma, ale wszystko przede mną.
Ha ha. Poza tym naucz się rozróżniać pobicie od profilaktycznego tzw liścia korekcyjnego... ;)
Życzę miłej i spokojnej nocy, mojego jamnika zostaw w spokoju, bo na takiego przychlasta jak Ty pewnie nawet nie podniósłby tylnej łapki w wiadomym celu.
Jedną apelację juz wygralam w dniu 19 maja 2023r
( świrnięta mamusia byłej sąsiadki w roli rzekomo pokrzywdzonej - też dobra kłamczucha i aparatka, pakująca manatki i sprzedająca mieszkanie na wieść o złożeniu apelacji) , założę się że z tą durną bereciarą będzie to samo - a mam swoje metody, aby wyszło na moje.
Terminu jeszcze nie ma, ale wszystko przede mną.
Ha ha. Poza tym naucz się rozróżniać pobicie od profilaktycznego tzw liścia korekcyjnego... ;)
Życzę miłej i spokojnej nocy, mojego jamnika zostaw w spokoju, bo na takiego przychlasta jak Ty pewnie nawet nie podniósłby tylnej łapki w wiadomym celu.
Ale profilaktycznego liścia dostałaś pod garażami i szalałaś a twój skundlony czarny jamnik aż rechotał ze śmiechu i podwinął ogon. Zrobiłaś larum że taką cnotkę chcą zgwałcić chyba pomyliłaś seriale masz urojenia.Takie czarne parówki to załatwiam swoim czarnym rottweilerem. A apelacje ty chyba to z tatusiem w zamościu wygrywasz po 20minut wystać nie możesz masz girę niby po operacji bo mamusia nacisnęła na paluszek. Kreujesz siebie na pokrzywdzoną a jesteś tylko zwykłą histeryczką jak nie jest pi twojej stronie. Ciekawe czy już klamki w domu w oknach pozakładali bo byś im jeszcze uciekła
Hahaha, zamknij Ty buziuchnę.... kolejny prztyczek do Zamościa, z którym w zasadzie nic mnie nie łączy?
Nudne. Z rodzicami nie mieszkam już ponad 7 miesięcy, więc nie mają podstaw czegokolwiek i gdziekolwiek zakładać
I nie, nie uciekłam im, haahahahahaha. Wypuścili mnie dobrowolnie w ręce bardzo dobrego człowieka.
Życzę Ci, abyś doznał/doznała tak paskudnego złamania śródstopia jak ja przed sześciu laty. Może wtedy zrozumiesz co to jest ból. ;)
Ps. Sprawę apelacyjną rozpoznawał Sąd Okręgowy w Gdańsku z siedzibą przy ul. Nowe Ogrody 30/34.
To tak gwoli przypomnienia, coby Ci się województwa nie pomyliły xDD.
A od mojego ojca, wara, bo nie pozwolę bezpodstawnie obrażać człowieka, którego nie znasz. ;)
Nudne. Z rodzicami nie mieszkam już ponad 7 miesięcy, więc nie mają podstaw czegokolwiek i gdziekolwiek zakładać
I nie, nie uciekłam im, haahahahahaha. Wypuścili mnie dobrowolnie w ręce bardzo dobrego człowieka.
Życzę Ci, abyś doznał/doznała tak paskudnego złamania śródstopia jak ja przed sześciu laty. Może wtedy zrozumiesz co to jest ból. ;)
Ps. Sprawę apelacyjną rozpoznawał Sąd Okręgowy w Gdańsku z siedzibą przy ul. Nowe Ogrody 30/34.
To tak gwoli przypomnienia, coby Ci się województwa nie pomyliły xDD.
A od mojego ojca, wara, bo nie pozwolę bezpodstawnie obrażać człowieka, którego nie znasz. ;)
Chyba twój jamnik złamał ci śródstopie lub mamusia rąbnęła patelnią aby ciebie uciszyć. Teraz wiadomo od czego są połamane płyty chodnikowe na chodnikach jak ty idziesz to wszystko się łamie. Oddali ciebie w dobre ręce chyba pozbyli się kłopotu z domu. tylko teraz dalej masz na pocztę po wezwania i komornicze wezwania. Zmień pocztę na chylonię bo tam masz bliżej a może ciebie już tam też znają i mają twoje zdjęcie na drzwiach tej osoby nie obsługujemy
Pilnuj własnej korespondencji... xD
Może Ciebie matka lała patelnią, albo Twój pies, o ile takowego posiadałeś/posiadałaś Cię przewracał. :D
Bawisz mnie, musisz mieć nudne życie, skoro aż tak chcesz mi dokuczyć, myśląc że Twoje uszczypliwości mnie wzruszą.
Ciekawe jakim "kłopotem" Ty byłeś/aś dla swoich khem, starych, bo moi do dziś ubolewają, że się wyprowadziłam. ;)
Plujesz jadem jak taki archespor, albo skolopendromorf rodem z sagi gier o Wiedźminie :D - ale Ty pewnie nawet nie wiesz co to, boś taka tępota.
I tak też będę Cię traktować, jak coś odrażającego.
Może Ciebie matka lała patelnią, albo Twój pies, o ile takowego posiadałeś/posiadałaś Cię przewracał. :D
Bawisz mnie, musisz mieć nudne życie, skoro aż tak chcesz mi dokuczyć, myśląc że Twoje uszczypliwości mnie wzruszą.
Ciekawe jakim "kłopotem" Ty byłeś/aś dla swoich khem, starych, bo moi do dziś ubolewają, że się wyprowadziłam. ;)
Plujesz jadem jak taki archespor, albo skolopendromorf rodem z sagi gier o Wiedźminie :D - ale Ty pewnie nawet nie wiesz co to, boś taka tępota.
I tak też będę Cię traktować, jak coś odrażającego.
Tępotą jesteś ty i pijesz jadem jak ludzie mówią prawdę jaka jesteś. W szczególności do innych niemasz szacunku. Tak chyba wychowują w zamościu i taki jest skutek. Dziewczyno spójż na swoje zachowanie, rzucą tu marchewkę a ty zaraz jesteś pod 100 innymi nickami. Zachwalasz swoje wypowiedzi. Idź się leczyć zresztą u ciebie to już za późno
No ja nie mogę... co za bambus z Ciebie.
Uczepi się takie coś Zamościa i pie***oli za przeproszeniem jak potłuczone, że stamtąd pochodzę. Chyba lepiej wiem, jaką miejscowość mam wpisaną w akcie urodzenia, wydanym w roku 1993 xD.
Bambusie spójrz na siebie, a ode mnie spie#alaj i to w podskokach. Dobranoc! ;)
Uczepi się takie coś Zamościa i pie***oli za przeproszeniem jak potłuczone, że stamtąd pochodzę. Chyba lepiej wiem, jaką miejscowość mam wpisaną w akcie urodzenia, wydanym w roku 1993 xD.
Bambusie spójrz na siebie, a ode mnie spie#alaj i to w podskokach. Dobranoc! ;)
Tylko na tym bazujesz.Na swojej chorej glacy.Inaczej już dawno byłabyś porządnie ukarana.Niestety nasz chory system normalnych ludzi skazuje a czubków takich jak ty chroni.Ale do czasu.Masz tyle spraw...jesteś w Sądach znana że w końcu się doigrasz.Może i jesteś chora...ale do tego jesteś bardzo złym człowiekiem.
Hahaahhahahahahahahahaha.
I pisze to randomowy anonim. xD
Złym człowiekiem bo co? Bo nie daję się tyrać bereciarom, wpier*lajacym nos w nie swoje sprawy?
Bo pozbyłam się z bloku durnych sąsiadów i ich rodzinki? Sorry, ale Ty mnie z tego nie będziesz rozliczać. :D
Ponadto, drogi anonimku, chyba Cię musi S... piec,
skoro tak otwarcie pijesz do spraw sądowych, których byłam tudzież jestem uczestnikiem... ;)
Czyżby za nickiem "~" kryła się niejaka Sylwia B....? ;)
I pisze to randomowy anonim. xD
Złym człowiekiem bo co? Bo nie daję się tyrać bereciarom, wpier*lajacym nos w nie swoje sprawy?
Bo pozbyłam się z bloku durnych sąsiadów i ich rodzinki? Sorry, ale Ty mnie z tego nie będziesz rozliczać. :D
Ponadto, drogi anonimku, chyba Cię musi S... piec,
skoro tak otwarcie pijesz do spraw sądowych, których byłam tudzież jestem uczestnikiem... ;)
Czyżby za nickiem "~" kryła się niejaka Sylwia B....? ;)