Widok

Od Kierownictwa Restauracji

Subway Temat dostępny też na forum:
Szanowni Państwo.

Serdecznie zapraszamy do naszej nowej restauracji SUBWAY przy ul. Dmowskiego 11F w Gdańsku-Wrzeszczu.

Wyrażam ubolewanie z powodu niezadowolenia jednego z naszych klientów (komentarz poniżej). Oczywiście staramy się, aby nasza restauracja stała na najwyższym światowym poziomie. Proszę potraktować to jako przypadek przy pracy i dać nam jeszcze jedną szansę. Obiecuję, iż zwrócimy większą uwagę na elementy obsługi, o których mowa w opinii. Przepraszamy i obiecujemy poprawę.

Jeżeli pragną Państwo przekazać nam jakiekolwiek uwagi to prosimy o kontakt bezpośrednio do naszej restauracji: subway.wrzeszcz@ciernioch.com, (058) 550 79 11

Z poważaniem

Przemysław Ciernioch
licencjonobiorca
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Panie Przemku,
Ktos kto udzielil ponizszego komentarza nie ma racji i byc moze mial zly dzien. Kupuije u Panstwa lunche dla moich gosci do firmy i chcialabym Was wszystkim polecic! Kanapki i tortille sa pierwsza klasa- jestescie niewatpliwie najlepszym SUBWAY'em w Trojmiescie, a sprawdzilam ich sporo. Szczegolnie chcialabym pochwalic mloda dziewczyne, ktora przed chwila po raz kolejny przyjela ode mnie zamowienie telefoniczne na jutro, z uprzejmym doradztwem co do ilosci kanapek potrzebnej na dana ilosc gosci i usmiechem:) Pozdrawiam i zaluje, ze nie znam imienia bo nalezy jej sie premia!!!:) Oby tak dalej! We mnie macie stałego klienta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Osiedle Srebrniki (40 odpowiedzi)

Duże założenie powstać ma na granicy Moreny i Wrzeszcza, stąd przyszłe osiedle obsługiwane będzie...

do góry