Widok

Odbiór mieszkań Jasień Bulwary

Jasień Temat dostępny też na forum:
Witam
Termin odbioru mieszkań w budynku nr 2 minął 15 listopada, Hossa nie odpisuje na maila, nie odbiera telefonu. Fachowiec przy przedodbiorze zwrócił mi uwagę że brak gotowej skrzynki z bezpiecznikami na miesiąc przed planowanym odbiorem to mało czasu. Jak widać wiedział co mówi.
Może ktoś wie coś więcej na temat odbioru mieszkań ?
Pozdrawiam
A.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moze cos zle wpisujecie, dziwne ze niektorzy znajduja wiec prawdopodobnie cos zle wpisujecie....bo gdyby byla niewidoczna to raczej nikt by nie znalazl. Pozdrawiam i powodzenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja niestety też nie mogę znaleźć :(
Pzdr Aga
Aga

To nie wiem, juz kilka osob znalazlo grupe

Bo nie mogę znaleźć dlatego piszę proste wpisuje w wyszukiwarkę i nie ma...

Jest też Jasień bulwary. Ogólne dla wszystkich..

Hej nie kumam dlaczego tak ciezko znalezc... grupa wspolnotowa jest pod nazwa @Komedy3032

Nie ma żadnej grupy na fb tzn nie mogę znaleźć ktoś wie czy jest coś co działa?

@Komedy3032

Czy jest już bo nie mogę wyszukać wspólnotowej grupy na fb

Fajnie bo nie tylko 30 i 32 są n forum

Jest grupa zamknieta @komedy3032 adresowana do budynkow 30 i 32 jako wspolnoty.

Cześć.
Grupy na FB nie znalazłem, więc takową stworzyłem tutaj: facebook . com /groups/jasienbulwary/

Zapraszam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nadzieja Matka ..... a kazda mama kocha swoje dzieci. Niestety.. ale jakiś idiota chciał chyba jechać w dół i wcisnąl kontrolke kierunku jazdy windy i strzalka wpadla w panel sterujący. Gratuluję Inteligencji. Osobiście bym złapał i łeb urwał! Szanowny Buraku wylalo się coś Tobie na klatce schodowej to wyliz to jezorem albo szmatą! Po prostu... żenujące sa te obdrapane ściany.. uszkodzone drzwi wejściowe od. podstawianych kamieni. Szanowni właściciele... Uczulcie swoich wykonawców aby uważali na to co robią i zeby nie niszczyli naszego budynku!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziś byłam w 30, ktoś zerwał folię ochronną z panelu w windzie mam nadzieję że budowlańcy będą uważać i nie porysują go.

Hala wkoncu jest czysta!!!!oby została taka jak najdluzej=)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiesiu! Bardzo się mylisz!!! moje mieszkanie będzie gotowe dopiero za 1,5 roku ale jak czytam i widzę takie niszczenie czyjejś własności to scyzoryk otwiera się w kieszeni.To są bardzo pomocne informacje dla tych następnych lokatorów(niestety waszym kosztem) aby na to bardziej od początku zwrócić uwagę.Ktoś tam pisze,że jest na klatce zamontowana kamera więc nie ma na co czekać tylko na gorąco wyłapać tych cwaniaków i skasować zanim skończą pracę w czyimś kwadracie.Powodzenia

Yogii Baboo Brawo Jasiu!! (z takiego filmu/komedii z tego złego PRLu - "NIe ma róży bez ognia" niejakiego reżysera Stanisława Barei (może też kojarzysz) , ale to nie lokatorzy niszczą a ekipy które Twoje mieszkanko również pewnie remontowali. Zatem troszku mniej jadu sugeruję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak czytam i .. ludzie ogarnijcie się... Panie sprzątające... po co te Kobieciny maja tam być co chwilę??!! Przeecież w 30 i 32 trwają wzmożone prace remontowo-adaptacyjne lokali. Zatem o Właśnie "Wasi-Nasi" robotnicy wykańczający Wasze mieszkania - wykańczają też nasze klatki schodowe i hale garażowe. W 30stce jakis "matoł" pzrystawia pod drzwi glowne kamień.... który rysuje drzwi i niszczy je. W hali garazowej wkladane w kontakt sa trytytki zeby swiatlo sie swiecilo non stop, nagminnie Panowie "Miszczowie" parkuja gdzie chca pomimo tego, ze lokatorzy ktorym robia mieszkania nie maja wykupionych miejsc garazowych. Zatem Gonić Chamstwo i WYmagać porządku i tyle!! Hossa zapewne ma gdzieś wykonywanie poprawek po uszkodzeniach "Waszych-Naszych" budowlańców. NIestety ale SAMI ZA TO ZAPŁACIMY!! Więc pędzić Chamstwo i wymagać Kultury!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie taka samą informacje ,,że akty nie gotowe'' dostałem od nich jakoś pod koniec lutego. Od tego czasu zero informacji że coś się zmieniło

Hej,
sprawcy nie widziałem ale do uszkodzenia musiało dojść pomiędzy 16:00 w piątek a 18 w sobotę (wyjechałem do znajomych w tym czasie, wszystko było ok w pt a jak wróciłem to na domofonie była informacja o błędzie i poharatana framuga).
Na suficie, naprzeciw drzwi jest kamera - monitoring jest już chyba włączony? To chyba nie problem przy tak zawężonym okresie czasu przejrzeć nagrania? Uderzmy z tym do Patronatu!
do góry