Widok

Odbiór mieszkań Jasień Bulwary

Jasień Temat dostępny też na forum:
Witam
Termin odbioru mieszkań w budynku nr 2 minął 15 listopada, Hossa nie odpisuje na maila, nie odbiera telefonu. Fachowiec przy przedodbiorze zwrócił mi uwagę że brak gotowej skrzynki z bezpiecznikami na miesiąc przed planowanym odbiorem to mało czasu. Jak widać wiedział co mówi.
Może ktoś wie coś więcej na temat odbioru mieszkań ?
Pozdrawiam
A.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Informacja z dzisiaj od p. Aleksandry jest taka, że odbiory w budynku nr 1 ruszą po 19stym lutego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy jest jeszcze ktoś kto nie zna terminu odbioru mieszkania w bloku nr 2?

Między 3-4 zł za metr + media (woda, prąd, ogrzewanie).

A możecie mi powiedzieć ile będzie wynosił czynsz?

Dzień dobry właśnie zamierzam kupić mieszkanie na Jasień bulwary ... Cxy mogłabym prosić o opinie co do wykończenia jakości itp... Jakie są drzwi wejściowe do mieszkań czy trzeba dopłacać za parapety itp ..może moglibyście Państwo wrzucić jakieś zdjęcia stanu mieszkań po odbiorach ... Pozdrawiam serdecznie

No byłoby kpina żebyśmy płacili za teren zewnętrzny jak póki co nic tam nie ma oprócz budowy, nawet głupiego smietnika..
Ja dowiedzialan się od hossy, że odbiory w budynku 1 najszybciej rusza 16-19 lutego - z zastrzeżeniem ze to nie jest ostateczny termin
2 tyg liczac od polowy lutego czyli przy dobrych wiatrach koncowka miesiaca. Ale ja juz troche powatpiewam w to info widzac co dzialo sie na bud nr 2.
Licząc od dzisiaj, czy połowy lutego?

Witaj Kasiu! Pytałem o to kilka dni temu bezpośrednio w biurze i czynsz naliczany będzie od dnia odbioru mieszkania.Czy będzie to tylko czynsz za mieszkanie czy też z terenem zewnętrznym tego jeszcze nie wiem.Pozdrawiam

Hej czy ktoś z was wie kiedy musimy zacząć płacić za czynsz?
pozdrawiam przyszłych sąsiadów :)

Zaniepokoję was trochę... jako mieszkaniec bud.2 odbieram go 13.02.2017r.... wiem ze do 19.02.2017r. będzie drugi rzut odbiorów w tym budynku, więc w 1 spodziewajcie się info po tym terminie... raczej nie wcześniej

Witam.Jak wywnioskowałem z Twoich wcześniejszych postów piszesz o budynku nr1 ? Bo w 2-ce chyba już były wszystkie odbiory czy też nie ? Czytając wyżej część ludzi już odebrała chyba co? Tu było chyba ze 2-3mce w plecy.Pozdrawiam
Niestety dalsze przesuniecie w odbiorach ok. 2 tyg

Witam. Też przymierzam się do zakupu mieszkania. Czy mógłbym prosić również zdjęcia. bluehefner86@wp.pl dziękuję

Czesc Kasiu, w takim razie poprosze: kuballegro89@gmail.com

Witajcie, my też odebraliśmy tydzień temu mieszkanie. Jak ktoś wcześniej napisał, trzeba uważać na szyby i parapety.Mamy 2 szyby uszkodzone i 1 parapet. Były również pęknięcia na suficie,które wczoraj pracownicy Hossy usunęli. Poza tym Hossa ma usunąć zaciek na elewacji,który pojawił się po raz kolejny (był już raz usuwany). Twierdzą ,że elewacja wybrudziła się, jak ktoś z pracowników czyścił posadzkę na balkonie. Moim zdanie to ściema, bo posadzki na balkonach są brudne, a zaciek zrobił się w tym samym miejscu co poprzednio.
Aga
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć Kasiu,
Jestem przyszłym mieszkańcem 15tki i będe wdzięczny za przesłanie zdjęć Twojego mieszkania na maila: km.kawkaa@gmail.com
Pozdrawiam :)

Hej Kuba,
a jaki metraz Cie interesuje? Ja mam kilka zdjęć, które zrobiłam w celu pokazania mieszkania rodzinie. Jesli nie zrazi Cię trochę wątpliwa jakość, to mogę Ci je przesłać.
Jeśli jesteś zainteresowany, podaj maila :)
Pozdrawiam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam,
Jako przyszli lokatorzy w budynku 15, jestesmy zawiedzeni wspolpraca z Hossa. Pracujemy w tygodniu i nie mamy mozliwosci obejrzenia przykladowego mieszkania w weekend (mimo zapewnien Pani z biura). Czy jest ktos tak mily i pokazalby nam swoje mieszkanie w stanie surowym? Bedziemy bardzo wdzieczni ;)
do góry