Widok

Odchodzę

Hydepark Temat dostępny też na forum:
Nigdy nie myślałam że dojdzie do tego ..
Wspaniale Was się czytało..
Jestem skończona , to moje życie jest jak wielkie wysypisko śmieci którego nie jestem wstanie uprzątnąć..
Błagam nie piszcie dlaczego , co mi jest ..
Po prostu kończę to i rano mnie nie będzie już z Wami..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ej wyluzuj, co Cie trapi?
Myślałem, że znowu Halewicz od nas odchodzi ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ty masz człowieku jakąś obsesje na moim punkcie. Sugeruję, abyś może poddał się jakiejś terapii.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Halek ty się tak nie spinaj :))
Do żadnego nieba się nie wybieraj tylko wracaj tu szybko, to pogadamy. Nie ma takiej rury, której nie dałoby się odetkać!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
dobre z tą rurą.
a co do tematu sami pewnie zastanawiacie się tego typu wpisy brać poważnie czy nie?
Mnie tylko dziwi,że ludzie zakładają takie wątki w necie,co to da?
Być może jestem brutalna,ale dla mnie to śmieszne,jakies "idę do nieba,mam dość,o nic nie pytajcie"

Autorko skoro nie chcesz być pytana po co ten wątek? Sama nie wiesz czy chcesz by ludzie Cię olali i nie pytali czy żeby pytali i się przejmowali.
To granie na emocjach forumwiczów,to nie fer.
Jezeli szukasz pomocy,pisz otwarcie,znajda sie tu ludzie którzy Ci pomogą jestem tego pewna,jezeli natomiast się bawisz to znajdz inny sposób.

Jezeli to natomiast prowokacja bądz ktos sobie robi jaja,(zreszta podpis jest conajmniej dziecinny,nie tak ubiera się w słowa jezeli ktos chce sobie zrobić krzywdę)to tylko się naprodukowałam,ale cóz nie pierwszy raz.

Wracając do meritum,ktoś kto chce sobie zrobić krzywdę nie trąbi o tym na prawo i lewo,a ktos kto nie chce,ale o tym mówi,pisze prawgnie po prostu by ktoś zwrócił na niego uwagę.
Nie gardźcie swoim życiem,nie szastajcie nim na prawo i lewo! Zacznijcie szanować życie i swoje i innych,życie to największy skarb i kiedys się o tym przekona kazdy z Was. Odbieraie sobie życia to skarjny egoizm,oraz tchórzostwo!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
odwagi!!!!!!! zrób to!! śmierć jest piękna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Otworzyłaś oczy?
Czujesz promienie słoneczne?
Warto żyć choćby dla tej chwili.
do nieba najlepiej sie idzie czwórkami
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A do piekła zatem?
Tylko w dobrym towarzystwie.
Człowiekowi musi być cholernie smutno, żeby napisał coś takiego... Szkoda, że nie mogę teraz wziąć Cię za rękę autorze, autorko wątku... jeśli masz ochotę na rozmowę z kimś, komu ludzie nie wiszą, zapraszam:

Losseamorion@gmail.com
hello.ile prawdy w twoich myslach o odejsciu to tylko ty wiesz.ale mysle ze trzeba dalej zyc.nie mozna sie zalamywac.dlaczego tak mysle?2 lata temu zmarla mi mama,4 dni pozniej wyprowadzila sie moja zona zabierajac dzieci ze soba,przez pol roku ich nie widzialem,potem pare spotkan i znowu cisza.teraz od pazdziernika znow ich nie widze tylko chodze po sadach itp.w zeszlym roku sie zakochalem,po jakims czasie ona tez mi wyznala milosc az tu nagle zniknela,zero odpisywania na sms telefon spotkan,bez slowa.wiec nie narzekaj ze ci zle tylko idz do przodu
Takie zwierzenia powinny być zgłaszane przez admina i sprawdzane....jeśli
ktoś robi sobie żarty to ukarać jak anonimowe telefony o podłożeniu ładunku wybuchowego np. w szpitalu...
jeśli to prawda to nie ma już co pisać tylko czekać na relację w trójmiasto.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

do góry