Widok

Oddam chodzik

Sprzedam Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Oddam chodzik w stanie dobrym - za pampki dreambaby z rossmana
image

Uploaded with ImageShack.us
image

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie tak, że kijem Wisły nie zawrócisz. Ja zawsze staram się na spokojnie przekonywać ludzi do swoich poglądów. Szukam argumentów, podaję przykłady i każdy ma mnie w d... Myślę, że Agatha na wkurza, ale każdy doskonale zapamięta dlaczego i o co jej chodziło :)
Tylko użycie słowa idioci mi się z deka nie podobało :P
Ja sie nie martwię bo jutro sobota i raczej mnie tu nie będzie
hhehe.. w stanach rodzice zrobiliby taka afere, ze ficer price do konca zycia rente temu dziecku musialby wyplacac za szkody wyrzadzane w rozwoju malucha..
niestety kasia spoleczenstwo rzadzi sie odruchami obronnymi, wiec moze i zapamieta ale bedzie sie bronilo przed atakiem i obelgami typu "idiota" i bedzie robilo na odwrot..
Dobry watek sam się rozwija, nawet dużo nie musiałam pisać:

http://forum.trojmiasto.pl/Nie-kupujcie-dla-dzieci-UZYWANYCH-BUTOW-t150291,1,16.html

Ale kilka weselszych "poszło".

Chyba gramatyczniej by było "nie kupujcie dzieciom"? Muszę zapamiętać na przyszłość.
Eee tam, kto zapamięta szczegóły, co najwyżej "te chodziki to coś nie ten... plastik toksyczny, czy cuś"
i jeszcze powinien być wątek
"nie pozwólcie dzieciom nosić tornistrów do szkoły"
i
"nie wypisujcie dzieciom zwolnień na W-F"
nawet ja jestem w tym watku :):):)
ha! a mnie tam nie ma! Pewnie dlatego nie kojarzę.... Stary wątek... jeszcze mnie wtedy nie było w tematach dzieciowych, w ciążowych byłam.... ;)
Poczekaj trochę, jakaś kolejność musi być.

Pisz podanie na priv, albo sama bierz część roboty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ty się Agatha ode mnie odczep i nie muszę Ci się tłumaczyć, że się spieszę i z roztargnienia błąd zrobiłam. Takie to śmieszne dla Ciebie to się ciesz psychiczna babo!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Śmieszne i się cieszę, dziękuję, może nawet sygnaturkę sobie z tego zrobię.
cóż - zgadzam się z Agathą i również jestem absolutną przeciwniczką chodzików ;)

o mało zawału nie dostałam jak zobaczyłam 6miesięczną wnuczkę sąsiadów(2 lata temu) w chodziku... :/
coby mamusia i siostrzyczki mogły się spokojnie opalać i grillować ;) a mała żeby nie wchodziła gdzie nie trzeba...

co se pomyślałam o matce - lepiej przemilczę ;)
Z uporem maniaka, a coś zwojuje nasza Agatha:)

rymło się;)
Chodziki-na smieci!
Agatha jakie ty musisz mieć nudne życie
gdyby nie to forum to nikt by do ciebie gęby nie otworzył
wszędzie cię pełno i to niepotrzebnie
Agatha ciekawe czy Ty we wszystkim jesteś tak idealna jak piszesz... daje Ci wolność to forum co? Zachowujesz się jak stara dewota "mam takie zdanie i koniec a jak ktoś ma inne to mu pocisnę że w pięty pójdzie, bedę mu wrzucać do skutku" Szczerość, szczerością ale Ty jesteś już po prostu nudna. Próbujesz stać się forumową "mamuchą" która wie najlepiej jak wychować dziecko, co wolno a czego nie wolno. Szkoda że nie znasz powiedzenia "na siłę nikogo nie uszczęśliwisz" myslisz że któraś z forumek szybko wyrzuci chodzik bo Agatha kazała? :D

Co do chodzików w USA wycofali-nie dziwię się oni nawet umiaru w odwiedzinach Mc Donaldsa nie znają. Moje dziecko jest wkładane do chodzika na 10 min dziennie i dzięki temu poprawiła napięcie mięśniowe, stoi prosto jak strzała i ma chęć by próbować się przemieszczać bez niego.

Też byłam przeciwniczką ale wiem co to umiar, kacze nóżki można wyeliminować podnosząc siedzisko wyżej moja ma idealnie prosto nóżki w nim, sztywne oparcie na plecki i jakoś nie zauważyłam by działa jej się krzywda. Możesz sobie pisać co chcesz na ten temat ale dla mnie musiałabyś coś znaczyć lub być jakimś wzorem żeby Twoje zdanie miało dla mnie znaczenie i żebym chciała Cię posłuchać.
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nascimento, to zapytaj jakiegokolwiek fizjoterapeutę lub ortopedę, co sądzi o Twoim nowatorskim wzmacnianiu napięcia mięśniowego ;)

Ale bałabyś sie, prawda?

Wolisz szkodzić dziecku, bo tak Ci wygodnie, a zamiast coś przemyśleć albo chociaż poczytać zdania autorytetów, to wolisz wymyślać teorie "chodziki są dobre, bo jakaś Agatha, co ich nie lubi, jest wredna i głupia".

Myślę, ze jesteś pięknym przykładem osoby, na którą jednak wpłynęłam - myślisz o tym chodziku i budzi on Twoje emocje. Ale że przenosisz tę agresję na mnie, cóż, życie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Agatha żal mi ciebie. znalazłaś sobie misję pt. będę forumką wszechwiedzącą i nieomylną i będę naprowadzała błądzące mamuśki na prawidłowa drogę. Szkoda tylko, że jesteś tak bardzo żałosna. ciekawe czy w realu jesteś też tak "trudna w przełknięciu" Przykre to...
O rany, przejrzałaś mnie!

Dla niepoznaki jutro bedę poklepywac po pleckach chlejące i chodzikujące, będę bardziej znośna, deal?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
No widzisz jak bardzo się mylisz. Po pierwsze w którym zdaniu wyładowuję na Tobie jakąkolwiek agresję? chciałabyś mnie zdenerwować ale jak pisałam najpierw musiałabyś dla mnie coś znaczyć.

Po drugie zanim włozyłam córkę na 10 min do chodzika zapytałam lekarza czy zrobię jej tym krzywdę-nie spodziewałaś się co? Usłyszałam że siedzisko musi być na tyle wysoko by nóżki były prosto i jesli będzie prosto się przemieszczała to 10 min nikomu krzywdy nie zrobiło a jesli będzie się w nim pokładać-wyjąć.

Po trzecie w wątku o piciu się z Tobą zgadzałam-tutaj nie muszę żaden z ciebie autorytet dla mnie i tak jak Ty głośno wyrażam swoje zdanie. Więc nie wciskaj mi że krzywdzę dziecko bo sorry ale jak chcesz szukać zacznij od siebie.

Poza tym nie wiem czy zauważyłaś że charakter Twoich wypowiedzi wcale nie jest cudowny i super a raczej trąci prostactwem...

Ty masz w ogóle dzieci?
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
do góry