Agatha ciekawe czy Ty we wszystkim jesteś tak idealna jak piszesz... daje Ci wolność to forum co? Zachowujesz się jak stara dewota "mam takie zdanie i koniec a jak ktoś ma inne to mu pocisnę że w pięty pójdzie, bedę mu wrzucać do skutku" Szczerość, szczerością ale Ty jesteś już po prostu nudna. Próbujesz stać się forumową "mamuchą" która wie najlepiej jak wychować dziecko, co wolno a czego nie wolno. Szkoda że nie znasz powiedzenia "na siłę nikogo nie uszczęśliwisz" myslisz że któraś z forumek szybko wyrzuci chodzik bo Agatha kazała? :D
Co do chodzików w USA wycofali-nie dziwię się oni nawet umiaru w odwiedzinach Mc Donaldsa nie znają. Moje dziecko jest wkładane do chodzika na 10 min dziennie i dzięki temu poprawiła napięcie mięśniowe, stoi prosto jak strzała i ma chęć by próbować się przemieszczać bez niego.
Też byłam przeciwniczką ale wiem co to umiar, kacze nóżki można wyeliminować podnosząc siedzisko wyżej moja ma idealnie prosto nóżki w nim, sztywne oparcie na plecki i jakoś nie zauważyłam by działa jej się krzywda. Możesz sobie pisać co chcesz na ten temat ale dla mnie musiałabyś coś znaczyć lub być jakimś wzorem żeby Twoje zdanie miało dla mnie znaczenie i żebym chciała Cię posłuchać.
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."