Widok

Oddam kanape

Oddam kanape
Witam,mam do oddania kanape w dobrym stanie w nowym stylu-niebieska.wymaga ona tylko wyczyszczenia.nie zapewniam transportu,kanapa znajduje sie na 1 pietrze,odbior ok godziny 19 do konca tygodnia.mile widziana jakas slodkosc,aczkolwiek niekoniecznie

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To co Pan/Pani wypisuje podchodzi pod paragraf działanie na szkode firmy podajac sie za nas jestesmy cierpliwi jezeli tego typu komentarze nie skoncza sie bedziemy zmuszeni wytoczyc proces prosze sie zastanowic czy warto byc ciaganym po sądach.Namierzyc osobe w dzisiejszych czasach to nie problem Pozdrawiam MEBLEX
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

PROSZE NIE PISAC TAKICH BZDUR KTO ZBIERA MEBLE PO SMIETNIKACH MOZE PANI ZBIERA JEDZENIE ? MYSLE ZE GDYBYM TAK NAPISAŁA PEWNIE BY UWIERZYLI JAK WE WSZYSTKO CO SIE PISZE ZAJMUJEMY SIE WYWOZEM MEBLI JESLI KTOS ZADZWONI TO ODBIERAMY NAPRAWIAMY MEBLE I PUSZCZAMY W OBIEG JAK ROWNIERZ SKUPUJEMY PO KORZYSTNYCH CENACH JESLI KIEDYS BEDZIE PANI CHCIAŁA ZMIENIC MEBLE PROSZE DAC ZNAC CHETNIE KUPIMY ZAWSZE SIE JAKOS DOGADAMY PROSZE NIE WIERZYC W TO CO PISZE PRAWDOPODOBNIE KONKURENCJA, CHCE NAM ZASZKODZIC POZDRAWIAM MALICKI TOMASZ

PROSZE NIE PODAWAC SIE ZA NASZA FIRME W GŁUPICH KOMENTARZACH Z CAŁYM SZACUNKIEM ALE LUDZIE KTORZY KOMENTUJA I WIERZA W TO CO PISZA NIE SA ZBYT INTELIGENTNI .DO TEGO CO TAK MADRZE PISZE W NASZYM IMIENIU INFORMUJE ZE JEST PARAGRAF DZIAŁANIE NA SZKODE FIRMIE I ZAMIERZAM COS Z TYM ZROBIC BO TEGO JUZ ZA WIELE A PO IP KOMPUTERA MOZNA NAMIERZYC BEZ PROBLEMU. OSOBY ZAJMUJACE SIE PLOTKAMI I WIERZACE W BEZPODSAWNE POMOWIENIA ZAPRASZAMY DO NASZEJ SIEDZIBY ORAZ O ZAPOZNANIE SIE Z DZIAŁALNOSCIA NASZEJ FIRMY
POZDRAWIAM
MALICKI TOMASZ

do aaaa

Firma nie musi pisać durnych komentarzy pd ogłoszeniami .A ty się dałaś nabrać jak i wielu sądząc,że komentarze podpisane meblex natmal albo meblex są pisane przez kogoś z tej firmy.Podejrzewam ,że konkurencja chce zniszczyć reputację tej firmy.A co niektórzy łykają komentarze oszusta jak pelikany bez krytycznie.

do xxxx

Zrozum,że ten ktoś kto wypisuje durne komentarze pod ogłoszeniami podszywa się pod firmę meblex.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

czego zazdroscic? firma meblex bierze za darmo kanapy z roznych portalii , a nawet smietnika i sprzedaje za nie wiadomo jakie pieniadze.. WSTYD...!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

re

my jestesmy firma legalna jak juz a pozatym chyba ludzie zazdroscice
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ta pani nie dala sie wkrecic firmie MEBLEX,ja bylam pierwsza i kanape zarezerwowalam..:-))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dajesz się wkręcać oszustowi :) On się podszywa pod firmę.Na miejscu tej firmy wytoczyłabym tej osobie proces ,są do tego podstawy.

Jak jesteś zainteresowany to zadzwoń.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem zainteresowany

Witam Jeżeli aktualne jestem zainteresowany 516 427 116. moja już sie nie nadaje do niczego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

meblex, bierzecie kanapy za darmo a sprzedajecie za nie wiadomo jaka kase.. styd..!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

chcesz tanio i szybko

wyczyścić łóżko? http://www.adsprzatanie.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

re

aktualne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry