Widok
popieram
bardzo dobrze p.Aleksandro tylko zadaje sobie pytanie po co zagladaja tu ludze którzy twierdza np.ZE TO ŚMIECI!!!
JAK TAK W OGÓLE MOŻNA.
WSTYD POWINNO BYĆ TAKIM KRETYNOM BO NORMALNI LUDZIE NIE PISZA GŁUPKOWATYCH KOMENTARZY I JEŻELI POTRZEBUJĄ CZEGOŚ TO NORMALNIE SZUKAJĄ A NIE ZBĘDNIE KOMENTUJĄ!!!
MOŻE NIECH NAPISZĄ MĄDRZE PO CO JEST DZIAŁ ,,ODDAM ,,
JAK TAK W OGÓLE MOŻNA.
WSTYD POWINNO BYĆ TAKIM KRETYNOM BO NORMALNI LUDZIE NIE PISZA GŁUPKOWATYCH KOMENTARZY I JEŻELI POTRZEBUJĄ CZEGOŚ TO NORMALNIE SZUKAJĄ A NIE ZBĘDNIE KOMENTUJĄ!!!
MOŻE NIECH NAPISZĄ MĄDRZE PO CO JEST DZIAŁ ,,ODDAM ,,
;))
Smieci nie smieci, a ja z takiej szafki własnie poszukuje nawet nie jednej ..i sama bym sobie zrobiła fajne szafki kuchenne, zreszta juz 3 takie mam pieknie odmalowane i sie suszą , brakuje mi jeszcze 3-4, na te wszytkie kuchenne szklanki, talerze i inne graty, na wynajete mieszkanie jak znalazł.
Dzwonilam do Pani Ani, juz ktos te wszstkie meble chce zabrac, a mi tak bardzo zalezy na takich wiszących, moze ten PAN jesli to czyta to zlituje się nade mną i odda mi te jedna szafke, odwdziecze sie kawą lub inna szafka jesli bierze je na opał...
Pani Justyno a ludzi takich jak Pani oby wiecej, serdecznie dziekuje ;))
Dzwonilam do Pani Ani, juz ktos te wszstkie meble chce zabrac, a mi tak bardzo zalezy na takich wiszących, moze ten PAN jesli to czyta to zlituje się nade mną i odda mi te jedna szafke, odwdziecze sie kawą lub inna szafka jesli bierze je na opał...
Pani Justyno a ludzi takich jak Pani oby wiecej, serdecznie dziekuje ;))
wiem i mi się bardzo spodobało i popieram (zresztą sama niektóre moje meble ożywiam),
nie staram sie o nie, bo wiem że innym się przydadzą, a poza tym nie mam ani transportu ani tragarza - bardzij chodziło mi o to że szkoda takie meble wyrzucać lub spalić bo marnotractwo i wiem że jest wiele osób które takie starocie opychają za niezłe pieniążki, w sumie kilka moich drobnych 'gratów' opchnęłam.
nie staram sie o nie, bo wiem że innym się przydadzą, a poza tym nie mam ani transportu ani tragarza - bardzij chodziło mi o to że szkoda takie meble wyrzucać lub spalić bo marnotractwo i wiem że jest wiele osób które takie starocie opychają za niezłe pieniążki, w sumie kilka moich drobnych 'gratów' opchnęłam.
... ?
z czwartego piętra ... MISTRZOSTWO ŚWIATA tym bardziej Gdynia ul.Żeromskiego ... ale ale MAM POMYSŁ ożywimy je coś na wzór młodych artystów i postawimy na świętojańskiej albo na monciaku lub na Długiej ... to będzie czad na NEW YEAR 2011 ... NEW AGE włodarzy Trójmiejskich ... POZDRAWIAM MŁODYCH PRĘŻNYCH ARTYSTÓW
i co z tego...
dla chcacego nic trudnego..., Pani Ania dlatego wlasnie chce oddac ze ciezko jej to wyniesc a znalazł sie jakis Pan co podjal sie wyzwania, a ja po te jedna szafeczke tez bym podjechala, tez nie mam tragaza i transportu ale jesli sie okaze ze Pan ów sie nademna zlituje to chocby SKM a podjade ;P, wezme i z powrotem bede sie o transport martwic ;),
... ?
Przepraszam ale o czym ja piszę a o czym Pani ? Nie wiem Matkie litościwe ... moja Droga Pani w czasach gdy produkowano i sprzedawano widoczne wyżej meble nikt nie myślał o funkcjonalności tylko WYGLĄD I SZYK miał znaczenie ... A LATA UCIEKAJA JAK PIASEK W KLEPSYDRZE ... Często i gęsto jeżdża samochody PGM i wywieszają kartki o zbiórce mebli , itp. Wystarczy chłopakom z pod trzepaka dać na dwa VIP-y z Biedronki a sami wyniosą a że połamią .. trudno DAROWANEMU W ZĘBY SIĘ NIE PATRZY ... Pozdrawiam