Widok

Oddam piec kaflowy

Oddam piec kaflowy
Oddam piec kaflowy za rozbiórkę i wywóz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no

jesteś gościu naiwny jak coś to mogę go rozebrac za kasę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15

szczyt bezczelności....

Przyjdz,narób się przy rozbiórce pieca,posprzątaj,wynieś,wywieź i przeproś że to tyle trwało..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12

no

to jest prawda rozbiórka takiego pieca to koło 5-6godzin z posprzątaniem wiem bo jestem zdunem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

zosia

oj ludzie ludzie! chyba jeszcze Wam bieda do oczek nie zajrzała. Jak ktoś nie ma pieniążków na kupno nowego pieca to i trzy dni będzie go rozbierał, żeby mieć cieplutko w domu. Nie wszystkich stać na mieszkanie w bloku! Siedzicie i grzejecie d*pska, pojęcia nie macie jak zrobić ogien w takim piecu i się rozwodzicie niepotrzebnie! Sprawdźcie sobie ile kosztują takie kafle to może zmienicie zdanie...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

facet polecony skasował ode mnie 200zł za rozebranie, bez wyiesienia i posprzątania, ale drzwiczki zajumał bez mojej zgody.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

;0

ludzie co wy gadacie same kafle sa warte kupe kasy
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

no

jak są warte tyle kasy to możesz przecież rozebrac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

ale z ciebie zdun...te na zdjęciach są warte tyle co gruz...za mniej niż 350zł bym tego nie robił
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

piec

musi idioty szuka, niech się sam do roboty zabierze...............
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

heh do wszystkich zblazowanych złośliwców, których boli czyjś piec kafliwy!!!

Się zastanawiam co to za pajace siedzą przed kompami i się ekscytują w swoich mega tępych i nie wiedzieć czemu ironicznych komentarzach ogłoszeniem o rozbiórce pieca kaflowego, chyba mama was słabo kochała, żal mi was.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

dla kogos kto potrzebuje to nic trudnego, postawienie nowego pieca to okolo 2 tysiaki,sama bym to zrobila jak bym mogla.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Postawienie nowego pieca z nowych, najtańszych kafli to koszt 4 000 PLN.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Owszem a Piec to nie tylko kafle.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bez Przesady

Ogłoszenie jest proste,czytelne, i uczciwie sformułowane.A piec swoją wartość ma.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

JA GO ODBIORE I ROZBIORE ZA 500 ZL

ZA 500 ROZBIORE I ZNIESE SE NA FURMANKIE.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

TE KAFLE ...

NADAJĄ SIĘ NA ŚMIETNIK A DRZWICZKI NA ZŁOM.ROZSYPIĄ SIĘ W RĘKACH,NIE WARTO BRAĆ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Co za idioci

Chyba się ludziom nudzi przed kompem. Jeżeli Wam ten piec do niczego nie jest potrzebny to nie piszcie głupich komentarzy. Z własnego doświadczenia wiem, że są jeszcze ludzie którzy poszukują kafli i szukają okazji, aby kupić taniej, lub po prostu rozebrać stary piec i wybudować nowy.

Wiem, bo u mnie w domu Pan rozbierał piec zupełnie za darmo, gdyż sam chciał wybudować sobie kuchnię kaflową w piwnicy swojego domu, która ma służyć do pieczenia chleba. On jest zadowolony, że ma kafle i drzwiczki za darmo i ja tez jestem.

Także darujcie sobie głupie komentarze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmm

a ja dostałam ofretę rozebrania mojego pieca z dopłatą ze strony rozbierającego, oczywiście w zamian za kafle i drzwiczki.
Myślę, że gdyby wystawili go na sprzedaż tez ktoś by się znalazł. Do działu oddam jak widać po złośliwych komentarzach zagląda tylko biedota, którą, jak napisał mój przedmówca, "boli cudzy piec", żenada.
Dziwię się, że wypowiadają się tu osoby, które nie znają wartości niczego poza własnym ilorazem inteligencji;/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Społeczność

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie (16 odpowiedzi)

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie KUPIĘ OKAZYJNIE CAŁE...

do góry