Widok
zosia
oj ludzie ludzie! chyba jeszcze Wam bieda do oczek nie zajrzała. Jak ktoś nie ma pieniążków na kupno nowego pieca to i trzy dni będzie go rozbierał, żeby mieć cieplutko w domu. Nie wszystkich stać na mieszkanie w bloku! Siedzicie i grzejecie d*pska, pojęcia nie macie jak zrobić ogien w takim piecu i się rozwodzicie niepotrzebnie! Sprawdźcie sobie ile kosztują takie kafle to może zmienicie zdanie...
Co za idioci
Chyba się ludziom nudzi przed kompem. Jeżeli Wam ten piec do niczego nie jest potrzebny to nie piszcie głupich komentarzy. Z własnego doświadczenia wiem, że są jeszcze ludzie którzy poszukują kafli i szukają okazji, aby kupić taniej, lub po prostu rozebrać stary piec i wybudować nowy.
Wiem, bo u mnie w domu Pan rozbierał piec zupełnie za darmo, gdyż sam chciał wybudować sobie kuchnię kaflową w piwnicy swojego domu, która ma służyć do pieczenia chleba. On jest zadowolony, że ma kafle i drzwiczki za darmo i ja tez jestem.
Także darujcie sobie głupie komentarze.
Wiem, bo u mnie w domu Pan rozbierał piec zupełnie za darmo, gdyż sam chciał wybudować sobie kuchnię kaflową w piwnicy swojego domu, która ma służyć do pieczenia chleba. On jest zadowolony, że ma kafle i drzwiczki za darmo i ja tez jestem.
Także darujcie sobie głupie komentarze.
hmm
a ja dostałam ofretę rozebrania mojego pieca z dopłatą ze strony rozbierającego, oczywiście w zamian za kafle i drzwiczki.
Myślę, że gdyby wystawili go na sprzedaż tez ktoś by się znalazł. Do działu oddam jak widać po złośliwych komentarzach zagląda tylko biedota, którą, jak napisał mój przedmówca, "boli cudzy piec", żenada.
Dziwię się, że wypowiadają się tu osoby, które nie znają wartości niczego poza własnym ilorazem inteligencji;/
Myślę, że gdyby wystawili go na sprzedaż tez ktoś by się znalazł. Do działu oddam jak widać po złośliwych komentarzach zagląda tylko biedota, którą, jak napisał mój przedmówca, "boli cudzy piec", żenada.
Dziwię się, że wypowiadają się tu osoby, które nie znają wartości niczego poza własnym ilorazem inteligencji;/