Widok

Oddam pieknego szceniaczka w dobre rece

Oddam pieknego szceniaczka w dobre rece
ŚLICZNY SZCZENIACZEK MIESZANKA HUSKIEGO :) ODDAM W DOBRE RECE NAJLEPIEJ DO DOMU Z OGRÓDKIEM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

re

Witam napisałam sms-a bardzo proszę o odpowiedz.pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Piesek

Naprawdę skandal. Nie dalej jak w poniedziałek oddałam do "pani" Małgosi... Piesek w niedziele będzie miał 10 tygodni. Widać niektórzy ludzie nie mają sumienia. Jeżeli to "pani" czyta to niech się "pani" wstydzi swojego zachowania!!! Żal
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

no widac ze nie miala sumienia ta kobieta
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

dlatego ja szukam odpowiednich ludzi kto wezmie tego makluszka

z du** bym jej nogi powyrywała za tego pieska!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

do Nat

Zadzwonic na Straz miejska i podac adres Pani do ktorej byl zawieziony piesek i powiedziec ze wyrzuciła go, niech popamieta.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

żal to jest tego u kogo ten piesek teraz jest ;/ moja znajoma chciała go przygarnąć, ma duży dom i ogród, a ten pan stwierdził że nie wie czy go jej odda bo "nie chce mu się" dowieść pieska do Gdyni. Znajoma jest z Jastrzębiej Góry :) aaa i jeszcze stwierdził że ma udowodnić że ma ten ogród - lecz napisał to w bardzo chamski sposób ;/

zal to jest ciebie to co piszesz, zobacz co tym pieskiem było a ja go nie oddam w byle jakie rece :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jak pani chce pieska to powinna pani samy przyjechac po niego
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

taa jasne może ta pani miała jeszcze psa skm-kami targać ?:) żałośni jesteście :) jak tak bardzo chce żeby trafił w dobre ręce to sam powinien go przywieść do tej pani i sprawdzić warunki hahahaha xD
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

no jasne bede jechac 80 km km zeby warunki sprawdzic, zastanoww sie co piszesz nastepnym razem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

oddaje tego psa w dobre rece za darmo i jeszce mam placic za bilety bo samochodu nie mam!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

kogos z okolic gdanska szukam do zabrania pieska:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to nie zwierzyniec!!!!

LUDZIE TO JEST DZIAL ODDAM!!!!!! A NIE ZWIERZETA!!!!! CO WY Z TYCH OGLOSZEN TU ROBICIE smietnik raczej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry