Widok
Oddam pieska ! .
Oddam pieska ! .
Witam ! Mam naimię Toffiś moje imię wzięło się z tego ,że jestem bardzo słodki i przyjazny .
Mam 9 miesięcy i jestem dużym psem o wielkim sercu , Jeden z moich rodziców był Owczarkiem Podhalańskim .
Niestety nieufam każdemu kogo spotkam na spacerze ,Dlatego w mojej głowce objawia sie strach i obrona mojego własciela .
Moja Pani znalazła mnie jakiś czas temu na ulicy , obdarzyła mnie troską i miłością gdy byłem bardzo wycienczony i zmarznięty ale niestety niemogę u niej zostać na stałe ; ( Z powodu bardzo małego metrażu , dlatego wraz z moją Panią poszukujemy dla mnie odpowiednich właścicieli którzy będa mnie kochać i o mnie dbać , marzę o domku z ogródkiem gdyż jestem bardzo energicznym szczeniakiem , Jestem wstanie pilnować posesji odstrasze każdego nieproszonego gościa .Chciałbym podkreślić to ,że pragnąłbym mieć stały kontakt z moją panią . Mam aktualną książeczke szczepień oraz posiadam chip'a .
Nauczyłem się komend ; Umiem podawać łapkę , dać głos , siadać , leżeć ,aportować.
Jestem przyjazny do dzieci .
Szukam ludzi którzy pokochają mnie całym sercem ,którzy będą mieć dużą cierpliwość do mnie bo jako szczeniak kocham dużo skakać i się bawić,zaakceptują moje wady i zalety , obdarzą stałym bytem , dlatego że niechciałabym ponownie trafić na ulicę , poprostu chciałbym Ci zaufać i być twoim przyjacielem na dobre i na złe .
KONTAKT : 510 415 544 !
Witam ! Mam naimię Toffiś moje imię wzięło się z tego ,że jestem bardzo słodki i przyjazny .
Mam 9 miesięcy i jestem dużym psem o wielkim sercu , Jeden z moich rodziców był Owczarkiem Podhalańskim .
Niestety nieufam każdemu kogo spotkam na spacerze ,Dlatego w mojej głowce objawia sie strach i obrona mojego własciela .
Moja Pani znalazła mnie jakiś czas temu na ulicy , obdarzyła mnie troską i miłością gdy byłem bardzo wycienczony i zmarznięty ale niestety niemogę u niej zostać na stałe ; ( Z powodu bardzo małego metrażu , dlatego wraz z moją Panią poszukujemy dla mnie odpowiednich właścicieli którzy będa mnie kochać i o mnie dbać , marzę o domku z ogródkiem gdyż jestem bardzo energicznym szczeniakiem , Jestem wstanie pilnować posesji odstrasze każdego nieproszonego gościa .Chciałbym podkreślić to ,że pragnąłbym mieć stały kontakt z moją panią . Mam aktualną książeczke szczepień oraz posiadam chip'a .
Nauczyłem się komend ; Umiem podawać łapkę , dać głos , siadać , leżeć ,aportować.
Jestem przyjazny do dzieci .
Szukam ludzi którzy pokochają mnie całym sercem ,którzy będą mieć dużą cierpliwość do mnie bo jako szczeniak kocham dużo skakać i się bawić,zaakceptują moje wady i zalety , obdarzą stałym bytem , dlatego że niechciałabym ponownie trafić na ulicę , poprostu chciałbym Ci zaufać i być twoim przyjacielem na dobre i na złe .
KONTAKT : 510 415 544 !
;]
chciałabym poinformowac ludzi którzy mają zbyt niskie rozumowanie do treści uwzględniającej oddanie psa .
Tak jedno zrodziców tego pieska było owczarkiem podhalańskim , gdyż istnieją tak zwane weterynaria ;) .
Droga marleno chyba dobrze ,ze ludzie niesą bezlitośni na nieszczęście zwierząt i proboją im wjakikolwiek sposób pomóc .
Niekązdy jak Ty jest egoistycznym człowiekiem patrzącym na swój czubek nosa i swoje dobro , jesli nieumiesz dobrać własciwych słow i ich ukwestionowac poprostu się niewypowiadaj ;] .
Tak jedno zrodziców tego pieska było owczarkiem podhalańskim , gdyż istnieją tak zwane weterynaria ;) .
Droga marleno chyba dobrze ,ze ludzie niesą bezlitośni na nieszczęście zwierząt i proboją im wjakikolwiek sposób pomóc .
Niekązdy jak Ty jest egoistycznym człowiekiem patrzącym na swój czubek nosa i swoje dobro , jesli nieumiesz dobrać własciwych słow i ich ukwestionowac poprostu się niewypowiadaj ;] .
;]]
Dorka zapomniałaś dodać , że niekażdy ma 100 pokojowy dom i 800 H ogródka ; ]
Po drugie dbam dobro o psa szukając mu szczesliwego domu ;] .
Prosze swoje puste i nienamiejscu komentarze zostawiać dla Siebie .
i nieporównywać do swoich sytuacji . Podkreślam ja tego psa znalazłam i dałam mu dom tymczasowy !! .
Ludzie ! poprostu ogarnijcie się i zastanówcie się co piszecie , Pani mając dzieci jest chyba bardzo mało inteligentna ; ] .
Po drugie dbam dobro o psa szukając mu szczesliwego domu ;] .
Prosze swoje puste i nienamiejscu komentarze zostawiać dla Siebie .
i nieporównywać do swoich sytuacji . Podkreślam ja tego psa znalazłam i dałam mu dom tymczasowy !! .
Ludzie ! poprostu ogarnijcie się i zastanówcie się co piszecie , Pani mając dzieci jest chyba bardzo mało inteligentna ; ] .
Cóż...niestety czasem ludzie są niesprawiedliwi:(
Ja sama byłam w podobnej sytuacji,też miałam pieska,ale niestety po urodzeniu dziecka okazało się że maluch ma alergie :( i niestety musieliśmy szukać dla psinki nowego domku.Bardzo długo to trwało,ale udało się.I psina znalazła super właścicieli:) Ale ile się nasłuchałam głupich komentarzy to brak słów.
Dlatego życzę pani z całego serca żeby się pani udało znaleść domek dla pieska.
I ludzie uwierzcie...czasem w życiu pojawiają się sytuacje które od nas nie zawsze są zależne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja sama byłam w podobnej sytuacji,też miałam pieska,ale niestety po urodzeniu dziecka okazało się że maluch ma alergie :( i niestety musieliśmy szukać dla psinki nowego domku.Bardzo długo to trwało,ale udało się.I psina znalazła super właścicieli:) Ale ile się nasłuchałam głupich komentarzy to brak słów.
Dlatego życzę pani z całego serca żeby się pani udało znaleść domek dla pieska.
I ludzie uwierzcie...czasem w życiu pojawiają się sytuacje które od nas nie zawsze są zależne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;]]
Kobieto masz jakiś problem do sformułowania " Tępa dzida " ?
Po pierwsze to nie ja pisałam a po drugie zgadzam się z tym w stuprocentach ! ;]
Widać ze ejsteś bardzo mało inteligentna i nieumiesz sprecyzować własciwie swojej wypowiedzi na tej stronie ! .
Po to jest dział " ODDAM " .
A to ,że ludzie pomagają innym zwierzętom chyba nic w stym złego niejest ? !! .
Może ty k .. byś wyrzuciła psa na ulice albo oddała do schroniska Bo po co się fatygować o to żeby pies miał własciwy dom i kochających włascicieli .
I cofnij się do czasów podstawowki byś nauczyła się czytać ze zrozumieniem ;]
" Dałam psu tymczasowy byt , by doszedł do siebie i znalazł jakąs rodzine która go zaadoptuje i przygarnie "
nie napisałam nic w stylu " no czesc kupilam psa ale mi sie znudzil zglaszac sie go inaczej go wypierdole " .
Więc się ogarnij i myśl co piszesz , bo nieponiżasz tutaj osób wypowiadajacych się pozytywnie ktorzy wraz zemna chcha pomoc tofikowi tylko samą siebie ;) i To chyba na tyle . Ja niejestem Pedagogiem ani psychologiem więc niepomoge Ci kobieto w twoich problemach życiowych nie ten dział .
Powinni zrobić
" DZIAŁ POŚWIĘCONY DLA OSÓB O BARDZO NISKIM POZIOMIE , CHCEMY WAM POMOC PISZCIE I ZGLASZAJCIE SIE " Tam napewno byś się odnalazła ale najwidoczniej dla Ciebie to są za wysokie progi ; ) .
Więc żegnam i pozdrawiam .
Po pierwsze to nie ja pisałam a po drugie zgadzam się z tym w stuprocentach ! ;]
Widać ze ejsteś bardzo mało inteligentna i nieumiesz sprecyzować własciwie swojej wypowiedzi na tej stronie ! .
Po to jest dział " ODDAM " .
A to ,że ludzie pomagają innym zwierzętom chyba nic w stym złego niejest ? !! .
Może ty k .. byś wyrzuciła psa na ulice albo oddała do schroniska Bo po co się fatygować o to żeby pies miał własciwy dom i kochających włascicieli .
I cofnij się do czasów podstawowki byś nauczyła się czytać ze zrozumieniem ;]
" Dałam psu tymczasowy byt , by doszedł do siebie i znalazł jakąs rodzine która go zaadoptuje i przygarnie "
nie napisałam nic w stylu " no czesc kupilam psa ale mi sie znudzil zglaszac sie go inaczej go wypierdole " .
Więc się ogarnij i myśl co piszesz , bo nieponiżasz tutaj osób wypowiadajacych się pozytywnie ktorzy wraz zemna chcha pomoc tofikowi tylko samą siebie ;) i To chyba na tyle . Ja niejestem Pedagogiem ani psychologiem więc niepomoge Ci kobieto w twoich problemach życiowych nie ten dział .
Powinni zrobić
" DZIAŁ POŚWIĘCONY DLA OSÓB O BARDZO NISKIM POZIOMIE , CHCEMY WAM POMOC PISZCIE I ZGLASZAJCIE SIE " Tam napewno byś się odnalazła ale najwidoczniej dla Ciebie to są za wysokie progi ; ) .
Więc żegnam i pozdrawiam .
k....a!!!!!!!!!!!!!!
Co się idioci wypowiadają! Nie interesuje Was, nie czytajcie!!!!!! Nie marnujcie swojego cennego czasu!!!!!!!!!! Odwalcie się! Chcę oddać, niech odda jej sumienie! Ważne, że nie przywiąże w lesie na pętelce! Czy znalazła, czy ma od szczeniaka! to nie ważne! Moim zdaniem to jest odpowiedzialne! Ja gdybym miała kawalerkę i znalazła psa, lub wzięła od szczeniaka i nie dawałabym sobie rady, bo ma ADHD a ja nie mam tyle wolnego czasu, żeby poświęcać na bieganie po lasach, też bym oddała! A gdybym miała dzieci i miałyby uczulenie też oddałabym! Mimo tego, że kocham swojego psa jak byłoby to moje dziecko i tak musiałabym przepłakać kilka nocy i niestety oddać! Po prostu! Moim zdaniem te opinię są w tym dziale beznadziejne! Niepotrzebne i tylko psują nerwy ludziom którzy dodają ogłoszenia jak i czytającym wywody idiotów!
; ]]]
Pani Magdo , niezostawiłam u Pani psa ztego względu ,ze Pani mnie okłamała
mówiła ze mieszka w domku jednorodzinnym ma ogródek itd ;) .
Ale niesttey po przyjechaniu Był jeden pokój ( malutki) gdzie znajdowała się kuchnia łazienka łózeczko dla dziecka i segment .
I czy są to własciwe warunki dla tak duzego psa ? Chyba nie .
Nieoddam psa nieodpowiedzialnym ludziom .
Niedziwie się ze tamci ludzie niechcieli zostawić u Pani boksera tylko równiez ZABRALI GO SPOWROTEM . !! .
;) Gorąco pozdrawiam .
mówiła ze mieszka w domku jednorodzinnym ma ogródek itd ;) .
Ale niesttey po przyjechaniu Był jeden pokój ( malutki) gdzie znajdowała się kuchnia łazienka łózeczko dla dziecka i segment .
I czy są to własciwe warunki dla tak duzego psa ? Chyba nie .
Nieoddam psa nieodpowiedzialnym ludziom .
Niedziwie się ze tamci ludzie niechcieli zostawić u Pani boksera tylko równiez ZABRALI GO SPOWROTEM . !! .
;) Gorąco pozdrawiam .
pfff
prosze pania jezeli da pani sobie wytlumaczyc ze na 180 miejsc jest 360 okolo psow w schronisku i juz nawer im jest trudno znalesc dom ...
poniewaz statystyka w gdyni wyglada tak
1/5 mieszkancow ma alko mieszka z kims kto ma uczulenie
3/5 mieszkancow maja juz swoje psy a nawet jak odejda to ida do schronu po nastepnego
cala reszta albo nie lubi albo ich nie stac.
sama przez jakis czas mialam 2 psy w domu doroslego ONi szczeniaka rasy CC i wiem ze nie tak latwo o dobry dom dla duzego psa.
pozatym wyzej podalam juz namiary do fundacji.
poniewaz statystyka w gdyni wyglada tak
1/5 mieszkancow ma alko mieszka z kims kto ma uczulenie
3/5 mieszkancow maja juz swoje psy a nawet jak odejda to ida do schronu po nastepnego
cala reszta albo nie lubi albo ich nie stac.
sama przez jakis czas mialam 2 psy w domu doroslego ONi szczeniaka rasy CC i wiem ze nie tak latwo o dobry dom dla duzego psa.
pozatym wyzej podalam juz namiary do fundacji.
wlascicielka psa tofisia !!
Pani Magdo powtarzam pani ze nie ma pani warunkow na takiego psa !! .
Widziałam jak pies sie wyrywal z pani męza rąk !! .
moze u panstwa bylo miejsca wolnego z 100cm na 80 i nic ! .
A ogóredk sam beton zaniedbany .
nieodddam psa niewlasciwym ludziom !
Zrozum to kobieto . A dzwoniłam do Pani i pytałam co to za komentarze , chcialam podkreslic ze pani mnie oklamała anie ja pania ! .
Tak dzwoniłam juz na policje i poinformowałam jaki byt ma dziecko bo poprostu mi go zal ! .zresztą sama pani chciała zbeym dzwoniła ;]
Widziałam jak pies sie wyrywal z pani męza rąk !! .
moze u panstwa bylo miejsca wolnego z 100cm na 80 i nic ! .
A ogóredk sam beton zaniedbany .
nieodddam psa niewlasciwym ludziom !
Zrozum to kobieto . A dzwoniłam do Pani i pytałam co to za komentarze , chcialam podkreslic ze pani mnie oklamała anie ja pania ! .
Tak dzwoniłam juz na policje i poinformowałam jaki byt ma dziecko bo poprostu mi go zal ! .zresztą sama pani chciała zbeym dzwoniła ;]
?????????
co za kobieta. nienormalna czy o co chodzi. ja sie wychowałam w 24 m 2 razem z siostra i rodzicami ale bylismy kochajaca rodziną. do miłości nie potrzeba dużego domu tkże dla psa. a moze lepiej oddac go do willi gdzie zostanie przypięty na łańcuch? nawet jesli jej warunki nie odpowiadały to po co cały cyrk z policją!!!!!!!kobieto puknij się w głowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!moze oddaj psa do schroniska a tej Pani która chciał go pokochac przez ciebie dzieci zabiora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Psa do schroniska to nie ale czyjes dzieci do domu dziecka jak najbardziej!!!!!!!!!!jestes stuknieta i tyle!!!!!!!!!!!!!!
Marta !
Ludzie wy zgupieliście ? takie opisy komentarze do oddania psa .
Pani Magda to wgl jakaś nie ogar . ! kobieto nie maiałaś warunkow i to był powod nie dania psa . i co że to jest dział oddam każdemu trzeba odać by oddać ?
maskara . Ona poszukuje/poszukiwała domu z warunkami by psina miałą dobrze . a nie do jakiejś szopy .
Pani Magda to wgl jakaś nie ogar . ! kobieto nie maiałaś warunkow i to był powod nie dania psa . i co że to jest dział oddam każdemu trzeba odać by oddać ?
maskara . Ona poszukuje/poszukiwała domu z warunkami by psina miałą dobrze . a nie do jakiejś szopy .
blokowac konto niezrównoważonym
do modernatora: osoby niezrównoważone jak ta Pani powinny mieć blokowame konto. strach cos brac za darmo bo jeszcze mnie wsadza. jak to mówia na kazdego znajdzie się paragraf!!!!!!!!!!! wziełabym tego pieska mam domek z ogródkiem,ale nie potrzebny mi wywiad środowiskowy . nie bede pokazywac domu bo m