Widok
Oddam telefon
Oddam telefon
Oddam tel. kom. Sony Ericsson k800i osobie potrzebującej. Kontakt e-mail.
Zobacz ogłoszenie »
Oddam tel. kom. Sony Ericsson k800i osobie potrzebującej. Kontakt e-mail.
Zobacz ogłoszenie »
wyobraź sobie że napisałam "sama se" po to,żeby takie tempaki jak Ty miały co robić komentujac moja wypowiedz i żeby takie debile tempe zrozumialy co pisze!
a jak sie wstydzisz to super :) masz zajecie bynajmniej.
a słownik mi nie potrzebny gdy "rozmawiam" z ludźmi o tak obnizonym poziomie jak Twoj!
a jak sie wstydzisz to super :) masz zajecie bynajmniej.
a słownik mi nie potrzebny gdy "rozmawiam" z ludźmi o tak obnizonym poziomie jak Twoj!
To was wszystkich porąbało !
Jeśli ktos oddaje mu telefon to znaczy ze jest mu niepotrzebny, bo moze ma ich 5 i ten akurat jest w najgorszym stanie, ale jeszcze chodzi, a mu zalega.
Ja kiedyś dostałam całkiem sprawny aparat cyfrowy olympusa(na innej stronie gdzie są milsi ludzie i oddają z serca, a jak ktos odbiera to przyjeżdża !! ). Poprostu byl komus niepotrzebny, a ja sie załapałam i podarowałam siostrze. PUKNIJCIE SIE WSZYSCY W ŁEB !!!!
Ja kiedyś dostałam całkiem sprawny aparat cyfrowy olympusa(na innej stronie gdzie są milsi ludzie i oddają z serca, a jak ktos odbiera to przyjeżdża !! ). Poprostu byl komus niepotrzebny, a ja sie załapałam i podarowałam siostrze. PUKNIJCIE SIE WSZYSCY W ŁEB !!!!