Widok

Oddam ubrania S/M, książki, dezodorant

Oddam ubrania S/M, książki, dezodorant
TYLKO JUTRO (PIĄTEK) W GODZ 20-22!!!!!!!!!!!!!!!!

Oddam 2 reklamówki ubrań, w tym niektóre założone tylko 1-2 razy, większość rozmiar S, m.in. topiki, sweterki, 2 pary spodni, 2 sukienki, spódniczka i inne (na zdjęciach widoczne tylko niektóre z ubrań). Oprócz tego 3 książki widoczne na zdjęciach (czytane raz w stanie idealnym), a także dezodorant (użyty tylko raz na czystą umytą skórę - pachnie przepięknie ale u mnie niestety pojawiły się podrażnienia i szkoda mi teraz wyrzucić).

Mile widziany jakiś balsam do ciała, może być też jakiś perfum (może akurat masz jakieś które Ci się nie podobają) ale nie jest to warunek:) Jak ktoś potrzebuje bardzo tych rzeczy i nie ma czym się odwdzięczyć, oddam za uśmiech i zwykłe "dziękuję":)

Nie odpowiadam na komentarze. Proszę pisać na maila

Odbiór osobisty z Przymorza (5 minut od SKM).

TYLKO JUTRO (PIĄTEK) W GODZ 20-22
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani aniu ja pisalam jak cos prosze o meila jak bedzie aktualne Ewelinka_10031986@wp.pl

.

Tu są Panie,co czyhają na takie okazje.Pierwsze piszą.Później kilka razy znalazłam swoje rzeczy,które oddałam za darmo,na innych portalach i allegro,lub na rynkuwystawione na sprzedaż.Lepiej dać komuś z końca listy,niż temu pierwszemu.Lub sprzedać za np 5zł za szt.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

NIEAKTUALNE

Już nieaktualne. Jeśli umówiona Pani się nie zjawi odezwę się do kolejnej osoby która do mnie napisała. Proszę już nie pisać na maila:) Nie wiedziałam że jest aż taki duży odzew. Właśnie się przeprowadzam i chcę pozbyc się części rzeczy. Jak będę coś jeszcze miała niepotrzebnego to wystawię jeszcze raz. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
do góry