Widok

Oddam żółwia greckiego 3-letniego w dobre ręce

Witam serdecznie.
Poszukuję osoby która w odpowiedzialny sposób zaopiekuję żółwiem greckim. Żółw ma 3 lata, jest zadbany, prawidłowo karmiony. Mój adres mailowy 8aneta@wp.pl. Chętnie wyślę zdjęcia żółwia.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam,czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne?- proszęę-jeśli tak o odpowiedz.Mamy już żółwika i terrarium i marzymy o jeszcze jednym dla jego towarzystwa.Jestem z Rybnika-śląskie -gdyby Pani zechciała nam go oddać,niezwłocznie po niego przyjadę.Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo mnie interesuje oferta nt. żółwia lupinskimarek7@wp.pl proszę o kontakt...Pozdrawiam
Ogłoszenie już nieaktualne. Żółwik trafił do dobrego domku.
image
interesuje mnie czy ogłoszenie w sprawie oddania zółwia jest nadal aktualne.prosze o szybka odpowiedź
witam! mozna wiedziec czy odbior osobisty czy moze kurier jesli kurier zaplace za dowoz
witaj czy ogłoszenie nadal aktualne?
CHETNIE SIE NIM ZAOPIEKUJE CZY OGŁOSZENIE NADAL JEST AKTUALNE??
mbetkowska7@wp.pl

sprzedam żółwia greckiego

wiecej informacji:kontakt telefoniczny 669196805
Przypominam, że teraz - tj. lipiec 2012 - żółw ma już sześć lat...:))
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
... czyli wciąż żółwik - niemowlak ;))
"Dobre rodzicielstwo to w dużej części umiejętność radzenia sobie z własną bezradnością. (..) Trzeba rozstać się z wyobrażonym i wymarzonym dzieckiem po to, by spotkać się z tym, które ma się we własnym domu." A. Stein
do góry