Widok

Odetta Park

Odetta Park Temat dostępny też na forum:
Odetta Park powstaje blisko Śródmieścia Gdańska. Szybko można dojechać stąd także do Wrzeszcza oraz wyjechać na trójmiejską obwodnicę, a to zapewnia komunikację z całym Trójmiastem i łatwy wyjazd na autostradę. W okolicy inwestycji znajduje się pełna infrastruktura: centrum handlowe, sklepy, restauracje, a także szkoły, przedszkola i obiekty usługowe.

Inwestycja powstaje w dwóch etapach na ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 64

Serio? :) nie wydaje mi się aby były to inwektywy, chyba nieznajomość pojęć się kłania. A jeśli jesteście randomowym internautą to po co ciągniecie tę dyskusję skoro jest ona rzekomo taka nieprzyjemna i błędnie identyfikujemy was z deweloperem? :) nie widzę sensu, skoro macie odmienne zdanie to już je wyraziliście, dziękujemy, nie zmieni to naszego. Miłego dnia.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proszę: "potraficie tylko wygadywać i wypisywać bzdury, kręcić i kłamać" (...) "tradycyjnie nie macie nic mądrego ani konstruktywnego do powiedzenia".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 35

I jak tam? Zwijamy dziś nagle rusztowanka? :) a robota chyba nieskończona? To jest dopiero zabawne :)
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jakich inwektyw? Bardzo proszę wskazać inwektywy w komentarzach powyżej. Proszę się nie kompromitować.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 2

Proszę mnie nie obrażać - to że mogę mieć inne zdanie - to nie powód do inwektyw. To co Państwo opisaliście powyżej nie jest zabawne, jest natomiast conajmniej dziwne. Biorąc pod uwagę, że tylko Państwo nie otrzymaliście domu od dewelopera, a zapłaciliście Państwo 100 % to jest to naprawdę zastanawiające. Nie wiem czego dochodzicie w Sądzie ani też nie wiem dlaczego akurat Was spotkała taka sytuacja. Zabawne jest wyłącznie to, że traktujecie randomowego internautę jako Pana Grzegorza.

Jak widać milczenie, nie macie kompletnie nic do powiedzenia kiedy pada pytanie o fakty, potraficie tylko wygadywać i wypisywać bzdury, kręcić i kłamać. Wstyd i żenada.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co takiego jest zabawne? Czyżby fakt, że deweloper bezprawnie odmawia wydania nabywcom w 100% opłaconego domu? A może sprawa sądowa z tego tytułu? Czy może to, że domy trzeba naprawiać zanim ludzie w nich zamieszkali? Czy też może skrajna niekompetencja i bezczelność dewelopera? Co jest takiego zabawnego, proszę napisać, bo bardzo mnie interesuje co bawi takich ludzi jak wy.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zabawne:):):)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 36

Lepiej już zamilczcie skoro tradycyjnie nie macie nic mądrego ani konstruktywnego do powiedzenia.
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 1

Możliwe, co do tego jednego nie upieram się.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 34

Pudło...
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 1

I skromni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 34

Jakoś Państwo nie potrafią się przedstawić. Przypadek? Nie sądzę :) To wy marnujecie nasz czas, już od ponad 1,5 roku. A teraz jeszcze coraz wyraźniej pokazujecie waszą skrajną niekompetencję, bezczelność i butę. Ale cóż, my jesteśmy cierpliwi :) i konsekwentni.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skoro szczęśliwi nabywcy 6 domów to target tego wątku (nie wiem co im da Państwa opinia) a Państwu wydaje się, że to żaden z nich to nie wiem po co marnujecie Państwo czas:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 37

To kto zacz? :) Szczęśliwi nabywcy któregoś z 6 domów? Nie wydaje nam się. Kto inny pisałby takie bzdury o rzekomych poprawkach (w cudzysłowie) w sytuacji tak karygodnego traktowania klientów i jawnej niekompetencji trwającej od dobrych kilku miesięcy? Chyba tylko sami zainteresowani.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 1

My nie jesteśmy Pan Grzegorz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 36

Przestańcie się kompromitować. Panie Grzegorzu, trzeba mieć trochę odwagi cywilnej żeby przyznać się do swojej niekompetencji.
Jest to kuriozum, szkoda że ponton nie był w standardzie wykończenia. Ale o czym mówimy Internet był, a mieszkańcy załatwiają go na własną rękę.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ludzie tam mieszkają.

Widocznie są to niekończące się poprawki i nie jest w stanie oddać budynków, a ludzie nie są w stanie zamieszkać od 1.5 roku.
Raczej świadczy o skrajnej niekompetencji. Tarasy ciekna od czasu swojego powstania.
Przypominamy, termin oddania budynków wrzesień 2019. Gratulujemy dobrego samopoczucia:)
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobrze świadczy to o deweloperze - widocznie dokonuje poprawek bez dyskusji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 38

Inne tematy z forum Ujeścisko

Przychodnia Internistyczna Jeleniogórska 5 (8 odpowiedzi)

Czy może ktoś napisać, jak wygląda rejestracja do internisty w Przychodni Południe przy ul....

mieszkania na sprzedaż (22 odpowiedzi)

witam jestem zainteresowana kupnem mieszkania i przeglądając ogłoszenia wpadłam na parę...

Warszawska (3 odpowiedzi)

Inwestycja zaplanowana została w pobliżu przystanku tramwajowego, co zapewnia szybki i wygodny...

do góry