Widok

Odetta Park

Odetta Park Temat dostępny też na forum:
Odetta Park powstaje blisko Śródmieścia Gdańska. Szybko można dojechać stąd także do Wrzeszcza oraz wyjechać na trójmiejską obwodnicę, a to zapewnia komunikację z całym Trójmiastem i łatwy wyjazd na autostradę. W okolicy inwestycji znajduje się pełna infrastruktura: centrum handlowe, sklepy, restauracje, a także szkoły, przedszkola i obiekty usługowe.

Inwestycja powstaje w dwóch etapach na ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 64

Akurat T-mobile i wiadomo że to pan. Czemu jest pan zdziwiony czarnym PR-em? Myślał pan, że jak zawsze wszystko pozostsnie w tajemnicy i ujdzie wszystko na sucho? Dostałi panstwo, 100 szans na zmaine swojego zachowania. Dlatego, jak pan pyta kilka postów powyżej, napisaliśmy o tym dopiero w lipcu 2020r. A to z tego względu, że byliśmy już w 100% przekonani z kim mamy do czynienia. Ludzie mają prawo wiedzieć komu powierzają oszczędności swojego, życia.
popieram tę opinię 75 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gwoli ścisłości to z tej puli adresów IP korzystają po prostu klienci UPC w Gdańsku, więc nie można na pewno zakładać, że to ta sama osoba.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 83

Podsumuje krótko numer IP: 84.10.135.* (pozostawiam każdemu samodzielną ocenę kim jest ta osoba)
- twierdzi, że zna wszystkich sąsiadów (to akurat prawda - p.Grzegorzu) ale o poziomie ich zadowolenia bym się nie wypowiadał - dla Pana dobra...
- raz jest Panią, a raz Panem (to już troszeczkę dziwne)
- wie wszystko, co leży w gestii dewelopera (trochę dziwne jak na niby "aktualnie" zadowolonego nabywcę)
- jako osoba postronna prowadzi śledztwo i przygotowuje reportaż o okropnych ludziach, którzy założyli sprawę sądową ponieważ deweloper odmiawia wydania im w pełni opłaconego domu
- w jednej opinii twierdzi, że nie zna się na budownictwie, a za kilka postów kreuje się na "eksperta"

Numer IP: 84.10.135.* już chyba nikt nie ma wątpliwości o jego związkach z I etapem Odetta Park i desperacką próbą zakłamania faktów . Na pewno nie mamy do czynienia z polonistą, bo szantażysta piszę się przez "ż". Ale czego oczekiwać....

Nic nie chcemy ugrać i to właśnie Was boli. My z takimi ludźmi się nie dogadujemy. Rozstrzygnięcie tej sprawy pozostawiamy Sądowi.
Żałośni to są Państwo od ponad roku.
popieram tę opinię 70 nie zgadzam się z tą opinią 3

Żałosne działania szantarzystow

Nie założy sprawy w sądzie bo wie że nie ma podstaw. A takim czarnym PRem liczy że coś ugra. Żałosne to jest.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 81

Nigdy nigdzie nie napisałam, że kupiłam coś w tej drugiej firmie. Jakiej inwestycji dotyczy to forum? Czytanie ze zrozumieniem, uczą tego w szkole podstawowej :) Tak, szukam rozgłosu ale jedynie dla waszych działań jako dewelopera budującego Odetta Park :) myśleliście, że wasze karygodne postępowanie z klientami nie będzie przedmiotem społecznej dyskusji? :) No cóż, ja wiem, że państwo bezkrytycznie podchodzą do swoich poczynań ale są pewne granice. A niektórzy nie mają w zwyczaju milczeć.
popieram tę opinię 76 nie zgadzam się z tą opinią 4

Panie Grzegorzu, Pan się opanuje w końcu naprawdę. Brak słów.
popieram tę opinię 69 nie zgadzam się z tą opinią 3

Przecież ta Pani nigdy nic nie kupiła od am projekt i tylko spamuje u nich bo szuka rozgłosu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 71

Czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka :)
popieram tę opinię 72 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale przecież Am Projekt oddaje budynki w grudniu 2021 jak to możliwe ze pani ma tyle usterek w fundamentach ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 78

Polecam po raz kolejny czytanie ze zrozumieniem, bo chyba jest z tym jakiś problem. Skończcie już tę żenadę, myślicie, że wasze dziwne działania przyniosą jakiś efekt?:) Nie wylewamy żali tylko informujemy ludzi o naszej sytuacji, w społeczeństwie takie postawy są wysoce pożądane i powinny być normą. Czy dewelopera należy jedynie chwalić, bo jak nie, to będzie niemiły? Po raz kolejny powtórzę, czekamy na odpowiedź na pozew, przestańcie państwo zakłamywać rzeczywistość, bo jest to już co najwyżej zabawne.
popieram tę opinię 80 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wszędzie wstawia pani link do opinii tej inwestycji . Proszę mi powiedzieć jak to jest możliwe ze inwestycja liczącej 3 bliźniaki jakby nie liczył 6 rodzin ma ponad 100 negatywów , ponad 100 osob jest poszkodowanych ?
Dlaczego mając tyle do powiedzenie nie założy pani sprawy w sądzie ? Tylko wylewa pani żale na Trójmiasto.pl jakby to miało w czymś pomoc ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 85

Proszę ważyć słowa, są pewne granice, Pan już je dawno przekroczył. z drugiej strony typowe, że nerwy Panu puszczają, zawsze tak było.
popieram tę opinię 98 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ale ja nie jestem żadnym Panem ani tym bardziej jakimś Grzegorzem xD Jesteście chorzy psychicznie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 99

Pseudonimem:)
RN czyli rozczarowani nabywcy. Pod kazdym postem sie podpisujemy. Reszta ludzi komentujacych to tez trolle? Wcześniej twierdził Pan, że doskonale wie ktora to rozszczeniowa Para, a teraz trolle? Oj nieładnie, Grzegorz, nie ładnie.
popieram tę opinię 89 nie zgadzam się z tą opinią 8

Pozostawię to już bez komentarza bo chyba każdy czytający widzi, że rozmowa z Panem nie ma sensu :) Zawsze tak było. Kto chce ten uwierzy, kto nie - przekona się sam, szkoda byłoby nam czasu na pisanie jako, jak Pan to określił trolle. Za to chyba Pan ma go dużo :) Może lepiej skupić się na innych zadaniach, jesień pełną parą, deszcze padają, wypadałoby zająć się usterkami na inwestycji, cieknącymi tarasami i tymi rusztowaniami, które tam dalej stoją, polecam :)
popieram tę opinię 100 nie zgadzam się z tą opinią 2

Każdy może tutaj pisać co chce. Na dobrą sprawę nawet nie wiem czy jesteście naprawdę klientami, czy po prostu znudzonymi ludźmi którzy trolluja. No i nie chcecie podać żadnych dowodów i piszecie pod pseudonimami, a to raczej całkowicie Was dyskredytuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 107

Zatem czemu Pan tak emocjonalnie podchodzi do naszych komentarzy? :) i skąd tyle niedowierzania? To Pan ma w 100% opłacony dom tylko w teorii, bo szanowny deweloper nie chce go od kilku miesięcy wydać? Gdyż wg niego jesteśmy roszczeniowi, więc chyba nam się nie należy. Nie? A widzi Pan, a my właśnie tak mamy :) Więc proszę już przestać zarzucać nam kłamstwa, lepiej pokorzystać z pięknego słońca w Trójmieście :) Miłego dnia.
popieram tę opinię 99 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale ja nie jestem żadnym Grzegorzem ️
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 104

Panie Grzegorzu, rozmowa z Panem zawsze była jak gra w szachy z gołębiem.
Może Pan się zająć na spokojnie zaznaczeniem i odznaczeniem fikcyjnych "rezerwacji" w inwestycji Initium. Tak samo Pan robił w Odetta Park.
Co mielismy do powiedzenia, napisaliśmy, jak i napisale inne osoby. Czas się pogodzić, że nie każdego można zastraszyć oraz nie każdy ma chęć słuchania "bajek" i "bajeczek". Nie chce Pan oddać domu i przetrzymuje Pan milion złotych. Proszę bardzo. Jak w komentarzu powyżej.
"Oliwa sprawiedliwa sama na wierzch wypływa"
popieram tę opinię 96 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale ja niczego nie bronię tylko staram się czegoś dowiedzieć. Nie wiem czy rozmawiam z ludźmi poważnymi czy to jakiś troll i nie uda mi się tego ustalić bez zobaczenia jakichkolwiek dowodów na to co piszecie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 108

Inne tematy z forum Ujeścisko

Osiedle Warszawska (10 odpowiedzi)

Osiedle Warszawska powstaje w doskonale skomunikowanym miejscu, w bardzo popularnej wśród...

mieszkania na sprzedaż (22 odpowiedzi)

witam jestem zainteresowana kupnem mieszkania i przeglądając ogłoszenia wpadłam na parę...

Muza musi grać. (3002 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

do góry