Widok

Odetta Park

Odetta Park Temat dostępny też na forum:
Odetta Park powstaje blisko Śródmieścia Gdańska. Szybko można dojechać stąd także do Wrzeszcza oraz wyjechać na trójmiejską obwodnicę, a to zapewnia komunikację z całym Trójmiastem i łatwy wyjazd na autostradę. W okolicy inwestycji znajduje się pełna infrastruktura: centrum handlowe, sklepy, restauracje, a także szkoły, przedszkola i obiekty usługowe.

Inwestycja powstaje w dwóch etapach na ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 64

Pan rozumie ironię, Panie osobo postronna? :) Skoro tak Pan obserwuje i broni inwestycji, z którą rzekomo nie ma Pan nic wspólnego to śmiało, kto Panu zabroni :) my opisujemy nasz problem, mając na uwadze, że sami chcielibyśmy mieć w przeszłości szansę zapoznać się z opiniami i faktami. I proszę przestać zarzucać nam kłamstwo, to my się ich całej masy nasłuchaliśmy w przeciągu ostatnich 2,5 roku, wystarczy.
popieram tę opinię 103 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niestety nie zdążyłam zobaczyć komentarza który według państwa tutaj był. Więc nadal nie wiem czy jakieś dowody są czy ich nie ma, czy państwo kłamią czy nie.

Dziwne jest też dla mnie to, że podobno macie państwo tak złe doświadczenia i tyle rzekomych dowodów a mimo to polecacie zakup domu na drugim etapie tej inwestycji. O co tu chodzi, w co wy gracie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 111

Widzi Pan, wstawiłem Panu dowody i zostały usunięte przez moderatora. Pewnie sam Pan to zglosil:) (zabolał?y)
Kończąc dyskusję, jeśli jest Pan zainteresowany zakupem domu w Inwestycji Initium - proszę to zrobic:) (ale obaj wiemy kim, Pan jest i czemu tak emocjonalnie Pan do tego podchodzi)
A od dowodów pozostawmy sąd. Niestety, napewno się spotkamy. Życzę miłego dnia i opamiętania.

P.S a dla wszystkich zainteresowanych zakupem domu od tego Pana, polecam od pierwszych dni znajomości weryfikować każde słowo i rzadac wszystkiego na piśmie! Przecież nie ma nic do ukrycia:)
popieram tę opinię 100 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dowodów na to, co piszecie.
Prosta sprawa: możecie udowodnić cokolwiek? To pokażcie dowód i rozmowa się zakończy.
Prospekt informacyjny z datą zakończenia inwestycji.
Zdjęcia zarwanwgo sufitu i cieknącej wody.
Dokumenty, które rzekomo trafiły do sądu.

Proszę wrzucić i udostępnić linka w komentarzu To takie proste.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 112

Ale jakich dowodów Pan oczekuje na portalu internetowym, Panie postronna osoba? :) jak mamy je tu przedstawiać, poza opisem faktów? Dowodów mamy w bród, proszę się nie martwić :) Pan deweloper zawsze może zadzwonić i porozmawiać ale takich chęci jak widać nie miał i nie ma, lepiej oczerniać nas na portalu internetowym, pisać bzdury o szczęśliwych sąsiadach i stawiać nieuzasadnione niczym zarzuty o braku dowodów. No cóż, Panie osobo postronna, tak to niestety wygląda :)
popieram tę opinię 112 nie zgadzam się z tą opinią 5

To dlaczego nie przedstawicie państwo jakichkolwiek dowodów na to co piszecie? To by zamknęło temat.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 116

A ja nie wiem czy jest w sądzie czy nie, prosiłam o jakiś dowód i się nie doczeka.łam. To jak w końcu będzie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 95

Ja się nie muszę podpisywać bo to nie ja rzucam oskarżenia. I nie jestem żadnym Panem :)
Za to Was wiele razy wywoływano do tablicy z prośbą o dowody brak, tylko pyskówki. Dziecinada.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 96

Oliwa sprawiedliwa...i tak dalej :) zna to Pan? To polecam się z tym pogodzić.
popieram tę opinię 113 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jak na postronna osobę, wie Pan co leży w gestii dewelopera. I mówi o wadach konstrukcyjnych, o których nic nie pisaliśmy.
Naprawę proszę wziąć głęboki oddech, zastanowić się nad sobą i żyć dalej.
popieram tę opinię 93 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jakie wady konstrukcyjne? Nic o tym nie pisaliśmy, anonimie.
popieram tę opinię 93 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mocno Wam weszła paranoja. ja nie mam nic wspólnego z tą inwestycją tylko opisuję to co widzę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 122

Skrzynki na listy i wiaty na śmietniki chyba nie leżą w gestii dewelopera xD Co ja czytam.
Komin widać i jest z nim wszystko okej.
Tarasy naprawione - tak mówią mieszkańcy.

Jakie dowody? No chociażby na poparcie czegokolwiek co tutaj piszecie. Sprawa w sądzie jaka o co?
Wady konstrukcyjne jakie i przez kogo stwierdzone?

Oskarżać i bić pianę może każdy, nie wiem co próbujecie ugrać w ten sposób ale jest to dla mnie żenujące tym bardziej, że chowacie się anonimowo pod pseudonimami. Dziecinne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 109

Jak już pisałam - gdybyście mieli jakiekolwiek dowody to byście je upublicznili a nie chowali się za pseudonimem i pisali bzdury. Tyle w temacie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 121

Fajnie za to, że Pana dobrze widzą, czyż nie? :) Proszę sobie już odpuścić to komentowanie po nocach i twierdzenie, że jest Pan osobą postronną, szkoda czasu na takie brednie. Może lepiej pobiegać :) albo wyładować emocje inaczej, jak się nie jest w stanie biegać :)
popieram tę opinię 116 nie zgadzam się z tą opinią 1

W tym przypadku plotki niewiele mają wspólnego z prawdą. Widać, że chce Pan usilnie przekonać czytelników trojmiasta, że sprawa nie jest w Sądzie, no cóż, to też nie jest prawda :) po co ta dyskusja? Boli? Miłego dnia :)
popieram tę opinię 101 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co Pan ciągle z tymi sąsiadami wyskakuje? Chyba przy rocznym opóźnieniu odstąpienie od umowy z winy dewelopera to formalność? Nie podoba mi się Pana ton. Domaga się Pan dowodów na portalu trójmiasto.pl to pierw proszę przeczytać regulamin portalu. Takich rzeczy jakich Pan tu rzada wstawiać nie można.
Cieszę się niezmiernie że podoba się Panu inwestycja, cudowne ogrody. Każdy ma prawo do swojego prywatnego zdania. Jesli chodzi o dowody, to co to mialo by to być? Komin widać, tarasy przeciekaja, aktualnie rusztowanie na domu nr 6, elewacja w pełnym słońcu też widoczne liczne "góry i doliny", podjazdy niezagospodarowane, brak numerów na domach, skrzynek na listy, wiat na pojemniki że śmieciami etc..
Niech Pan krzyczy, że to pisze jedna osoba. Każdy ma prawo do swojej opinii. (dla zainteresowanych proszę prześledzić numery IP)
Jeśli chodzi o przejęcie inwestycji i skąd się biorą takie emocjonalne wpisy sugeruje prześledzić KRS obu firm (Moderhouse i Amprojekt Property) - kogo odwołano w jednej i powołano w drugiej... Mimo wszystko życzę powodzenia wszystkim i trochę więcej szczęścia w życiu:)
popieram tę opinię 95 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja się na budowlance nie znam mówię tylko co widziałam i co mówili sąsiedzi. Państwo nie dużo i głośno krzyczycie ale nie chcecie pokazać żadnych dowodów.. O. Tak was ludzie widzą. Wstyd.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 121

Mieszkają 3 rodziny bo dwie pozostałe wykańczają jeszcze. Tylko jedna rodzina z pierwszego domu robi jakieś głupie wojenki na portalach internetowych, zamiast albo się wprowadzić albo skierować sprawę do sądu typowi awanturnicy i to samo mówią sąsiedzi. Prawdopodobnie finansowo nie dali rady i szukają opcji ucieczki, takie plotki chodzą.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 108

Nie znam żadnej Iwony, Anny, Krzysztofa ani Grzegorza. Nie wiem o co tu chodzi ani skąd u was taka paranoja. Dobra beka z Was.

Jakie szczegóły? Nie znam żadnych szczegółów i opieram się o komentarze. Przecież wszystkie te bzdurne zarzuty zostały opisane przez Was w komentarzach. A na prośbę o dowody - standardowo - nie ma.
Pozostawię innym to do oceny Waszą wiarygodność.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 107

Inne tematy z forum Ujeścisko

mieszkania na sprzedaż (22 odpowiedzi)

witam jestem zainteresowana kupnem mieszkania i przeglądając ogłoszenia wpadłam na parę...

Dynamika (3 odpowiedzi)

Osiedle jest bardzo źle zarządzane. Dynamika chwali się ilością obsługiwanych nieruchomości ,...

Warszawska (3 odpowiedzi)

Inwestycja zaplanowana została w pobliżu przystanku tramwajowego, co zapewnia szybki i wygodny...

do góry