Widok
Odkryj taniec na nowo !
Po ponad dwóch latach tańca w jednej ze szkół, w ramach zmiany partnerki, zmieniłem również szkołę. Przyszedłem do Wigoru za namową znajomej i po pierwszych zajęciach już wiedziałem, że chcę się tu pojawiać jak najczęściej ! P. Jerzy jest osobą o nieprzeciętnej charyzmie, jak również niespotykanym już dziś poziomie kultury osobistej. Wymagający i zdecydowany, ale również pogodny i dowcipny. Doświadczony trener, ale także bardzo serdeczny i oddany człowiek. Do tańca podchodzi z pasją i finezją, której pozostaje mu tylko zazdrościć. Jest na tyle zaangażowany w swoją pracę, że nierzadko zdarza mu się przedłużać zajęcia tylko dlatego, żeby zrealizować w całości ich treść, poświęcając parom tyle czasu ile potrzebują. Darzę go szacunkiem zarówno jako świetnego nauczyciela tańca, jak i wspaniałego człowieka.
Po ponad pół roku zajęć w grupie zaawansowanej pozostaję pod bardzo dobrym, ogólnym wrażeniem związanym z tą szkołą tańca i szczerze polecam ją swoim znajomym. Jeżeli ktoś ma wątpliwości - zachęcam, żeby przyszedł na zajęcia i przekonał się samemu. Nie będzie zawiedziony.
Po ponad pół roku zajęć w grupie zaawansowanej pozostaję pod bardzo dobrym, ogólnym wrażeniem związanym z tą szkołą tańca i szczerze polecam ją swoim znajomym. Jeżeli ktoś ma wątpliwości - zachęcam, żeby przyszedł na zajęcia i przekonał się samemu. Nie będzie zawiedziony.
Moja ocena
Wigor - Szkoła Tańca Towarzyskiego
kategoria: Kursy tańca
oferta: 5
poziom nauczania: 6
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
5.6
* maksymalna ocena 6