Widok

Odkupię buty ślubne

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie:-)

Powoli myślę nad butami ślubnymi. Wiem,że sukienkę będę miała raczej białą i dlatego też jeśli,któraś z Was ma na zbyciu swoje buciki ślubne to chętnie bym je zobaczyła i odkupiła.Podaję kilka informacji.

-białe
-wysokość obcasa-5 cm
-okrągłe noski
-przód zabudowany pełny
-rozmiar 37,36

Dziękuję za propozycje.Pozdrawiam.

Może dla ułatwienia podam @

grulinka@wp.pl

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popytaj w salonach podobno oni jak chcesz to zamówią,mają katalogi z obuwiem tej firmy.

Jednocześnie podbijam temat:-)
Wiecie moze gdzie w Trójmiescie mozna kupic buty Growikar?
Coś słaby temat
a ja kupowałam nowe i niedrgo jedne mialam takie cos podobne wlasnie na niskim obcasie wylicytowalam je za chyba jak dobrze pamietam 20 zł http://moda.allegro.pl/item921030376_921030376.html a drugie mialam bardzo podobne tylko na szpilce 8 cm za 60 zł dogadalam sie poza allegro
Podbijam po raz kolejny:-)

Może panny Młode z maja albo czerwca będą chciały pozbyć się swoich butów?:-)
Znalazłam idealne wizualnie jak dla mnie,ale nie potrafię wkleić fotek:-),widziałam je na str białe buty i mam nadzieję,,że podobne będą na Hali w Gdyni:P.Są białe,noski mają z koronki,a reszta biała i urocza mała kokardka z boku:-)

Ale masz rację Gosiek,szukamy dalej:-)ja muszę odezwać się do Dominiki,która jako pierwsza wysłała nam swoją ofertę:-)
no mi akurat tamten też się nie bardzo podoba ;)

szukamy dalej.. ;)
Do przodu:-)
Gosiek,ja wiem,że to bzdura,ale ten obcas mi nie podpasował;-)

Ja szukam dalej,nie wiem jak Ty:-)
ja zaryzykowałam i kupiłam przez neta. Mam takie http://fleq.pl/fleq/product/view.do?id=8768&name=ecru-satyna Wczoraj przyszły i są śliczne i dobre. No i do tego tanie bo 65 zł. Kupując sugerujcie się długością wkładki. Ja zwykle kupuję 37 ale te są 38 i idealnie pasują.
cinderella ile dałaś za swoje butki??
growikar na allero :)

http://www.allegro.pl/listing/search.php?sg=0&string=buty+growikar
Betinka, mam coś dla Ciebie :) Dziewczyna na której bolerko się czaję, ma do sprzedania właśnie te buty Growikar które mi się podobają, tylko inny obcas ;) no i kolor jasne ecru/śmietankowa biel... dla mnie byłoby idealnie, gdyby nie to, że to rozmiar 36/37 ;)

http://www.allegro.pl/item940724277_nowe_buty_slubne_firmy_growikar_rozmiar_36_5_37.html
zbieram się do pisania relacji, zbieram:):)
hehe może na święta wielkanocne- będzie to taka pierwsza "rocznica", w końcu pierwsze świeta po świętach bożego narodzenia :D:D:D :P

a tak serio, to na dniach coś skrobnę i się wreszcie POCHWALĘ hihih ;);)
Cinderelle czekamy na jakieś fotki z Twojego magicznego dnia:-)
Jeszcze nie,bo tylko przelotem zahaczyłam i nie zgłębiałam się aż tak bardzo,ale dzięki za cynk-będę bacznie obserwować sytuację:-)one tam już chyba z kilka lat stoją,a czas robi swoje:-)
w arttrend. ja mialam akurat ten model:

image
Betinka chyba wiem o jakich butach na hali mówisz :) One nie mają aż tak okrągłych nosków jak w butach które wkleiłam, ale też są zgrabne, tylko że mnie od nich odstręcza jedna rzecz... one są tam brudne... :P No nie wiem, może dostajesz czysty egzemplarz z pudełka, ale moja przyjaciółka kupiła tam swoje buty, niby dostała z pudełka, ale jak ja je zobaczyłam to też wydawały mi się przybrudzone... zwróciłaś na to uwagę? :)
Czasami można w normalnych sklepach obuwniczych natrafić na rzut ślubnych.
Tylko że w salonach są one ok 100zł droższe niż w sklepach internetowych :)))
do góry