Widok
Odkupię dodatki do atelier diagonal, kolor: "biel naturalna":)
dziewczyny:) Chetnie odkupię:
-halkę (szeroką)
-welon (bardzo delikatny, bez koronki)
-kolczyki
-ozdobną spinkę do włosów (może być broszka taka jak przy sukience - jakby któraś z was np miała na własność taką sukienkę i zechciała pożyczyć;))
-bolerko
Oto moja sukienka

Podobają mi się takie kolczyki:

Welon podoba mi się ten:
-halkę (szeroką)
-welon (bardzo delikatny, bez koronki)
-kolczyki
-ozdobną spinkę do włosów (może być broszka taka jak przy sukience - jakby któraś z was np miała na własność taką sukienkę i zechciała pożyczyć;))
-bolerko
Oto moja sukienka

Podobają mi się takie kolczyki:

Welon podoba mi się ten:

Hmm musze przyznać ze to dziwne. Gdy wybrałam tą suknię, czyli w styczniu pani mi powiedziała, ze bedzie wisiala w magazynie i czekała na mnie...teraz trochę się podłamałam bo chciałam nową- nie po to tyle płacę. Slub 28.08. Odbieram ją około tydz. przed a ostatecznie przymiarki mam miesiąc przed. mam rozmiar 34/36 i jestem wysoka. Zapomiałam dodać ze potem ją oddaję do salonu - mysle że trudno im bedzie ja komuś po mnie wcisnąć...
hmmm zaraz się chyba uśmieje i wpadnę w paranoję. Moja suknia również będzie rozmiaru 34/36 na 172 cm, naturalna biel, ale powiedziano mi, że suknie zawsze przychodzą długie i się je skraca ewentualnie. Mi nie powiedziano, że będzie w magazynie, tylko, że tak dlugo się czeka ponieważ idzie pełno zamówień z różnych zakątków świata i jest kolejka do szycia. Ja mam ślub 12.09 i powiedzano mi, że na 1 -2 tygodnie przed przyjdzie. Skoro Ty im powiedziałaś, że ją wstawisz później do salonu może od razu trafi do mnie, że niby właśnie teraz przyszła :DDD o Matko !!! mam nadzieję, że to wszystko nieprawda ... :///
proponuję, żebyś w swojej sukni znalazła miejsce, zupełnie niewidoczne i w jakiś sposób je zaznaczyła. Potem oddasz do salonu, a ja sprawdzę czy to jest ta sama kiecka jak pójdę na przymiarkę :DDD ale tak na serio (coprawda to nie jest w sumie zły pomysł ;) ) to gdybyś zdecydowała się oddać swoją suknię np w październiku to przecież jakąś dla mnie musieliby mieć wcześniej przygotowaną ... nic to, damy radę, trzeba być po prostu czujną przy odbiorze :)