Widok

Odkupię rezerwację sali weselnej na ten rok!!!

Wesele Temat dostępny też na forum:
Może jest tutaj ktoś kto odwołał/ przełożył wesele lub z innych powodów rezygnuje i nie chce stracić wpłaconej zaliczki???

Chętnie odkupię termin, ale na ten rok.
Szukam sali na 70-80 osób.
Mile widziane miejsca z możliwością noclegu dla ok. 40 osób.
maritiki@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
image
image
przepraszam
http://forum.trojmiasto.pl/Wichrowe-Wzgorza-Oddamy-sale-12-06-10-t150446,1,11.html
image
w jakimś konkretnym miesiącu? bo na czerwiec było trochę ogłoszeń, na sierpień pamiętam też

nie wiem w sumie czy Kejtig już hipodrom komuś oddała?
www.zielonasala.pl

odstapie termin 5 czerwiec zainteresowanych prosze o kontakt nmartirosyan@wp.pl lub 5177962
wzamian za zaliczke 500 zl sa noclegi gdzies na 19 osob z tym ze naprzeciwko i obok sa dodatkowe pokoje od innego wlasciciela
poprawiam numer :P 517796256
Termin nie jest jakiś sztywny, ale tak w granicach rozsądku, żebyśmy zdążyli z naukami przedmałżeńskimi no i z przygotowaniami :) .
maritiki@op.pl
Ewela
tak na dobrą sprawę, to z doświadczenia mówię, że jesteście w stanie zdążyć nawet na ten 19 czerwca:) poradnia w okrąglaku po 2 niedzieli miesiąca, czyli prawdopodobnie od 12 do 15 kwietani - 4 dni pod rząd po około godzinie, od godz. 19. Poradnię można odbyć jednego dnia - trzeba powiedzieć osobie prowadzącej, że zależy Wam na czasie. Papiery w USC i od księdza załatwia się od ręki. Jeśli np. nie pracujesz teraz, to serio na wakacje się szykujcie. Najlepiej podczas świąt już zaprosić gości - ustnie, więc teraz jutro-pojutrze obejrzyjcie te wolne sale i po świętach reszta :D
Hmmmm..... pracuję i w dodatku baaardzo kiepsko stoję z czasem.

A o zorganizowaniu się już w ogóle nie mówię, bo to chyba moja najgorsza strona :)

Ale cywilny już mamy więc przynajmniej USC z dekla :)

No nic....
Do Świąt i tak nic nie wymyślę.
Zabiorę się za to po Świętach.

Póki co czekam jeszcze na inne propozycje i dziękuję za te, o których już napisałyscie. Rozważam Orchideę :)
maritiki@op.pl
.... bo najbliżej ;)
maritiki@op.pl
odstapie rezerwacje na 7 sierpien
wiecej info na kamika11@wp.pl
A gdzie?
maritiki@op.pl
Ewela wyslalam Tobie maila na adres podany w Twoim profilu
jak chcesz to mamy Goddinga na 5 czerwca.
Wiem,bo sama się zastanawiałam - że Maciejka miała 10.07 i jakiś maj.Ale czy to jeszcze aktualne,to nie mam pojęcia.Ja zostałam jednak przy listopadzie ze względu na pracę mojego M.
Mam wolny termin w cegielni w Rzucewie, sala rewelacyjna, sa noclegi choć trochę droga ale warto. Termin 10.07.2010
tel 515962811
WITAM, WOLNE TERMINY W HOTELU OTOMIN www.hotelotomin.pl
19 czerwca 2010 Magnat Bojano. Ja zrezygnowałam bo niby mieli miejsca wolne a okazało się ze wszystkie pokoje zarezerwowała druga Para co będzie miała wesel w drugiej sali. Moja zaliczka już przepadła :)
witam!!! Spadłaś nam z nieba!!! Odstąpimy Ci restaurację w centrum Gdańska w samym sercu starówki nad Motławą. Restauracja Estragon 28.08.2010r. akurat sala na około 80 osób i hotel na 40 osób po bardzo atrakcyjnej cenie!! Szczegóły tel. 511354010 Ps. + DJ :)
Ten hotel naprzeciwko nie wynajmuje już pokoi.
Byłam w zeszłym tygodniu, pytałam, dupa :/
Estragon na 100% odpada.
maritiki@op.pl
Hotel Otomin w Otominie powinien być super dla Ciebie...
Nie chodzi o akademik plastyków tylko o Hotel Dom Muzyka, który się mieści za Motławą, dosłownie 6 min drogi spacerkiem od Estragonu. Są wolne miejsca i przystępne ceny, a standard jest wysoki.
a ja odstąpie 19.06.2010 na hipodromie, duża sala. Niestety mój ślub został odwołany a hipodrom naprawde polecam, dobre jedzenie, super sala, niedrogo i opinie są świetne.
image
image
Odstapie termin sali weselenej w Pruszczu Gdanskim na dzien 28.08.2010 z noclegiem i duza sala - a jeśli jeszcze nie macie zespołu to tez moge Wam odstapic. Jeśli pasuje Wam ten termin to piszczie kasiakidaj@wp.eu.
Witaj snake!! Termin OK - na razie wszystkie terminy są dla nas OK, oprócz 18.09.Napisz coś więcej. Co to za sala, na ile osób, gdzie się znajduje, jaki adres internetowy, jakie tam są ceny, ile miejsc noclegowych, jakie jedzonko... itp. Podaj namiary kontaktowe.Mile widziane fotki.Co do zespołu, to raczej wolimy DJ'a, ale możesz napisać też co to za zespół. Zawsze można się zastanowić.Z góry dzięki

PS. Wysłałam to samo mailem, ale nie doszedł, chyba zły adres podałaś/podałeś
maritiki@op.pl
Jeszcze raz się polecam:) zrezygnowaliśmy z wesela. Mamy na ten termin 28.08.2010 Estragon sala na ponad 100 osób (estragon.pl), hotel Dom Muzyka rezerwacja jeszcze nie odwołana i DJ'a wodzireja ze statku Stena Line:) Polecam jako zawodowy muzyk:) jeżeli jesteś zainteresowana napisz proszę kruczas1@o2.pl
Nie, Estragon na 100% odpada. Przykro mi.
Ale dziękuję.
maritiki@op.pl
Witam

zapraszam do odwiedzenia naszej strony www.casilla.pl zwolniły nam się terminy w lipcu 17 i 24 oraz sierpniu 14 i 28, w razie jakiś dodatkowych pytań proszę o kontakt na e-maila sala@casilla.pl

pozdrawiam
Czy Orchidea na 21.08 jest jeszcze aktualna?
maritiki@op.pl
ewela - aktualna

tu masz kontakt do Magdy:

691 262 008
magda.brzostek@wp.pl
image
Dzięki, może jutro znajdę chwilę, żeby tam podskoczyć i obejrzeć salę.
maritiki@op.pl
JUŻ NIEAKTUALNE, DZIĘKUJĘ ZA POMOC.
maritiki@op.pl
Spróbuj Hotel Otomin w Otominie my tam robimy wesele. Miejsce super i chyba spełnia Twoje oczekiwania
odstąpię mój termin niestety muszę przełożyć mój ślub 25 czerwiec 2011 pod lipami w Łęgowie mam też zarezerwowaną orkiestrę kamerzystę oraz fotografa hukalowicz1@wp.pl lub 693 445 143
Już na Twoim miejscu odpuściłabym hotel otomin:-)
Nie cierpię takiej reklamy.
Chata... się podpisała i wg ok:-)
Powodzenia:)
to jest watek z 2010 roku!!
Rzeczywiście:-)))

Inne tematy z forum Kupię

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

do góry