Widok

Odliczanie

Bomi Temat dostępny też na forum:
Proponuje od dzisiaj odliczać dni do wypłaty naszych pieniążków.
Dzisiaj dzień 7....liczymy w dół
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
2..........:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla mnie to oszuści i szuje je**** i tyle
2.......
1... czas minal
właśnie czas minął dziwne to wszystko jest bo nikt do tej pory kasy nie dostał oj sorki "PAN PREZES Z OLSZTYNA DOSTAŁ ".A jest to około 1000 osób ..........
znowu pewnie usłyszysz jak ja już juz już ...i kupe kłamstw co to za ludzie
niewiadomo czy ten prezes nie sciemnial bo jakos juz sie nieodzywa
1....i k**wa nie ma kasy
i jak teraz zyc?
trzeba było dbać o klientów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
a halewicz-idiota-głąb chyba tez czeka na odprawe bo coś tak czesto tu zagląda mimo, że sklepy Bomi już wszystkie zamknięte Więc co tu p edale tu jeszcze chcesz? Co cie na tym tym forum tak przyciąga? Brak kasy? Nie przyjęli do biedronki? To do kopania rowów głąbie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
żal mi ciebie HALEWICZ!I ty się nazywasz"klientem"?!ale chyba klubu nocnego a nie sklepu bomi!
dobre :):):)
na klub nocny to trzeba mieć wygląd i pieniądze
halewicz, nie w***rdalaj sie jak to ciebie nie dotyczy
ja bylam akurat tam , gdzie klienci mnie najmniej obchodzili, sama jestem klientka i nie raz widze jak jakis idiota ( w domysle halewicz) stoi przede mna i chce pokazac jaki on jest wazny bo jest klientem
a do biedronki chodzisz , zamykasz buzke i stoisz w dlugich kolejkach odliczajac ostatniego grosza
jestes idiota, jezeli myslisz ze pracownicy jakiegokolwiak sklepu przejmuja sie tym co jakis kretyn zza lady mowi, nawet nie wiesz jaki ubaw pozniej ma sie na zapleczu , smiejemy sie z takiego becwala caly dzien
chcesz aby pracownicy byli bardziej uprzejmi wobec klientow? to daj przyklad ze tez szanujesz czyjas prace, i to wszedzie tak dziala
jezeli bomi docenialoby pracownikow , teraz nie byloby takich akcji
a ze oglosili upadlosc? to nie przez pracownikow, tylko przez lapczywosc i zbyt szybka chec dorobienia sie kosztem pracownikow
halewicz= pajac
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dla Halewicz trzeba napisać to jeszcze raz ,ale dużymi literami bo nie zrozumie!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
wlasnie, zauwazyliscie?
halewicz wogole jest taki lekko przytepy, mowi caly czas jedno i to samo i tak w kolko, bardzo ograniczony temat ma do rozmowy

proponuje, ignorujemy pajaca na forum dajac mu negatywny glos
Ktoś powinien kasować wiadomości które nie powinny się tu znaleźć.
Dajecie się w nieskończoność prowokować komuś kto ma gdzieś wasze racje i perswazje.Nie wnikam z jakich chorych pobudek to robi ale odpowiadając na zaczepki tańczycie jak wam zagra.Traktujcie go jak trędowatego, wnerwiając się płacicie zdrowiem za głupotę innych.
Parę miesięcy na bezrobociu i nabierzecie więcej pokory i szacunku do firmy - o ile ktokolwiek zatrudni aroganckie baby z ex-Bomi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Wiadomość do halewicza, bo tępak nie zrozumiał wcześniejszych nie tylko moich wypowiedzi. Gdy usłyszą, że pracowałam w Bomi to od razu mnie chcą(nie tylko mnie). Mamy poprzez wieloletnia pracę wyrobiony doskonale zmysł smaku, estetyki, a przede wszystkim odpowiedzialności za nie tylko swoją pracę,ale innych.Wysłałam 4 CV i na trzy dostałam odpowiedź to coś chyba znaczy. Dotarło do ciebie halewicz.
SZACUN ...tak samo myśle halewicz żle na giełdzie zainwestował to na biedronke go niestać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry