Widok

Odmienna opinia na temat Pani Doktor.

Odmienna opinia na temat Pani Doktor. Drogie Panie, oczywiście cieszy mnie, że wszystkim Wam pani doktor pomogła, natomiast ja muszę podzielić się inną opinią. Poszłam do p. dr Kowalewskiej-Włas po poradę endokrynologiczną (raz dobre, raz złe wyniki TSH, na fT nic nie wychodzi) z polecenia koleżanki, podobno sympatyczna i przystępne ceny. Pani doktor nie była wcale specjalnie miła, dostałam szereg badań do zrobienia, w tym do powtórzenia te, które przyniosłam (sprzed kilku dni!) i nie dowiedziałam się nic, zero porady, wstępnej diagnozy. Za całą wizytę zapłaciłam 200 złotych! Za samą receptę na krążki i skierowanie na badania...Nie polecam.
Moja ocena
obsługa: -

jakość usług: -

wyposażenie: -

czas oczekiwania: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

0.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jestem wieloletnią pacjentką Pani Doktor. Po wielu prywatnych wizytach, mnóstwie straconych pieniędzy, trafiłam do Pani Doktor. Przez 6 lat byłam błędnie diagnozowana przez "dobrych" lekarzy endokrynologów. Na pierwszej wizycie u Pani Doktor dostałam listę badań do zrobienia-to oczywiste, że dobry lekarz nie wywróży z fusów diagnozy - to zaleta moim zdaniem. Na drugiej wizycie wiedziałam już wszystko. Zostałam dokładnie poinformowana o planowanym leczeniu i postępowaniu. Dzięki Pani Doktor czuję się bardzo dobrze, hormony cały czas na idealnym poziomie. Co więcej od innych lekarzy słyszałam, że nie zajdę w ciążę, a właśnie jestem w 17 tyg ciąży. Pani Doktor jest wspaniałym lekarzem z powołaniem. Wizyty trwają tak długo jak to konieczne, zawsze mogę o wszystko do woli pytać. Jak mam problem kontaktuję się telefonicznie i zawsze dostaję pomoc. Obecnie dojeżdżam na wizyty 200km bo wiem, że warto. Gorąco polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie zgadzam się i popieram wpis Anny - leczenie bardzo bardzo ostrożne mało odważne podawanie dawek w związku z czym hormony poniżej wartości preferencyjnych przez połowę ciąży. Zrezygnowałam i jestem u innego endokrynologa - NIE POLECAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie polecam do prowadzenia ciąży, w razie komplikacji trzeba jeździć po całym trójmieście i szukać szpitala, który ma wolne miejsca..jest tak dlatego, że Doktor nie pracuje nigdzie na etacie i nie jest w stanie zapewnić szybciej miejsca. Co do długości wizyt, to wcale nie są tak długie jak potrzeba..mam porównanie z innym lekarzem do którego chodziłam w drugiej ciąży. Usg u Dr. Kowalewskiej max.40 min u innego lekarza nawet 1,5 godz. Dr. Kowalewska czasem panikuje a czasem nie przejmuje się złymi sygnałami..do prowadzenia ciąży odradzam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry