Zgadzam się z opinią poniżej. Firma odznacza się totalnym brakiem jakiegokolwiek profesjonalizmu. Uczęszczałam na zajęcia z poziomu podstawowego u Pana "wykładowcy PG" jak mnie na wstępie poinformowano. Jak się okazało później, Pan wykładowca nie znał wogóle podstaw programowych do matury podstawowej z matematyki od 2010 roku, zdziwiony był, gdy poinformowałam go, że LOGARYTMY są w podstawie programowej (szok!).Na zajęciach przerabiano jego karteczki do różnych działów matematyki,przeznaczone dla studentów PG(nagłówki PG na kartkach),które to nijak przygotowywały do obowiązkowej matury podstawowej z matematyki. Większość kursantów nie wiedziała co się dzieje na tablicy,a wykładowca nie potrafił wytłumaczyć tego co prezentuje. Ponadto opisywany wykładowca nie przeprowadził wszystkich zaplanowanych zajęć, pomimo tego że zapowiadał odrabianie opuszczonych zajęć. Nie sprawdzał obecności kursantów na zajęciach i nie informował biura o zaległych godzinach. Pani z Biura zdziwiona sprawą gdy ją o tym poinformowałam zapowiedziała interwencję,która skończyła się tym, że w zamian za te godziny stracone zorganizowali naprędce ,tydzień przed maturą , próbnąmaturęzmat.