Widok

Odradzam stanowczo!

Poszlam do tego salonu, aby "naprawic" kolor wlosow po nieudanym farbowaniu. I wyszlam z identycznym kolorem jak weszlam, do tego fryzjerka biegala i nie wiedziala co ze mna zrobic, a proszac o pomoc inna ta jej odpowiedziala " a rob co chcesz". Ja w tym czasie siedzialam przy zmywaku i wszystko obserwowalam.Na glowie mialam chyba 5 roznych farb... Na koniec pani fryzjerka wmawiala mi, ze no coz, nic nie dalo sie zrobic. Oczywiscie bylam zla, bo zaplacilam niemale pieniadze. Kiedy wychodzilam, pani kopnela w drzwi... To zachowanie mowi samo za siebie...
Moja ocena
Apacja kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 2

jakość usług: 2

kreatywność: -

klimat i wystrój: -

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 2

2.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nieświadomy Klijent

Niedziwie sie Pani fryzjerce ze była zestresowana..... Po pani kometarzu wynika ze miała pani niedawno farbowane włosy i chciała nagle je poprawić a czesto przefarbowane włosy cieszko naprawic tymbardziej jak ktoś nie jest tego świadomy.. Jestem od 14 lat fryzjerką i widze w komętarzach ten sam problem .... Klijen jest niezadowolony bo zmienia kolor włosów co 2 dni a nie jest świadomy co robi i że jak pujdzie do fryzjera to fryzjer zrobi to co mu sie wymarzy .....a niewszystkie włosy sie da nagle po kilku dniach pofarbowac na jakis inny kolor...... Niestey nieznam fryzjerkii nic niemoge o niej powiedzieć ale co pani jako klijętki to bym radziła sie zastanowć czy niewarto było odczekac tydzień lub wiecej do nastepnego farbowania........
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry