Widok
Odradzam
kreują się na świetna firmę, dobre położenie blisko starówki gdzie mieści się większość restauracji. Ale podejście do klienta na poziomie mniejszym niż zero. Pomimo wysyłanych maili i uzgodnień telefonicznych klient dopiero po przyjeździe dowiaduje się że to czego potrzebował nie ma bo mieli ważniejsze sprawy an głowie, i nawet nie proponują nic aby rozwiązać fakt iż klient został na lodzie.
Wcześniej korzystałem z ich usług kilkakrotnie ale teraz po raz ostatni, trzeba zwrócić także uwagę że asortyment jaki oferują jest nędznej jakości.
Odradzam uzgadnianie czegokolwiek z Szefową Danutą...
Wcześniej korzystałem z ich usług kilkakrotnie ale teraz po raz ostatni, trzeba zwrócić także uwagę że asortyment jaki oferują jest nędznej jakości.
Odradzam uzgadnianie czegokolwiek z Szefową Danutą...
Moja ocena
Bomis System - Hurt - wyposażenie dla gastronomii
kategoria: Wyposażenie gastronomii, hotelarstwa
oferta: 2
jakość asortymentu: 1
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 1
2.0
* maksymalna ocena 6
Szanowny Panie.Mimo iż nie podpisał Pan swojej opinii wiem kim Pan jest.
O ile pamiętam nie kupował Pan wyposażenia gastronomicznego,sprzętu, czy urządzeń w firmie BOMIS, a tylko wypożyczał naczynia w Bankietówce działającej wtedy przy BOMISIE.
Opinia Pana o firmie, jej produktach i podejściu do klienta nie może więc być miarodajna i obiektywna.
Pozdrawiam.
O ile pamiętam nie kupował Pan wyposażenia gastronomicznego,sprzętu, czy urządzeń w firmie BOMIS, a tylko wypożyczał naczynia w Bankietówce działającej wtedy przy BOMISIE.
Opinia Pana o firmie, jej produktach i podejściu do klienta nie może więc być miarodajna i obiektywna.
Pozdrawiam.