Widok

Odradzam!!!

Orientalo Temat dostępny też na forum:
Kupiłem swego czasu kupon groupona do tej "restauracji", ale jak to czasem bywa brak bylo czasu na jego wykorzystanie. Pojechałem do nich czy by może jakoś dało radę choć część z tego wykorzystać, w lokalu w piątkowy wieczór koło 19tej dwóch młodych mężczyzn zupełnie niezainteresowanych swoją pracą i rozwalonych wygodnia na sofach, ogladających TV.. Mialem wrażenie,że przeszkadzam.. W lokalu absolutna pustka co na porę trochę dziwi... Otrzymałem info od pracowników, że szefowa powiedziała, iż promocja grupon się skończyła i nie ma mowy o jakimkolwiek wykorzystaniu kuponu(3 dni po upływie ważności).
Generalnie odnośnie kuponu i straconych 30 PLN nie mogę mieć pretensji (choć restauracja jakieś 25
PLN zakasowała od grupona) ale co do przyjęcia w sposób generalnie delikatnie mówiąc nieadekwatny mnie w lokalu to porażka..
No cóż, każdy ma inny sposób prowadzenia biznesu, a ja mam wolny wybór lokalu do któego pójdę, a nie będzie to z pewnością ORientalo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
coz to juz twoj błąd ze nie wykorzystales grupony warunki byly napisane i termin waznosci kuponu..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Faktycznie w tej jatce klienta mają w ,,głębokim poważaniu" Ogólnie żarcie to ujnia z grzybnią patatajnią. Nie polecam !!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Potwierdzam.. jedzenie do kitu i poza tym drogo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
miałam kupon z grupona. NIGDY WIĘCEJ TAM NIE WRÓCĘ. JEDZENIE DO ŚMIECI WYWALONE.

PIECZARKI Z WOKA? CHYBA PIECZARKI ZE STAREGO OLEJU !
SUSHI PROSZĘ NIE OŚMIESZAJCIE SIĘ.!

SAJGONKI TEŻ NIE BYŁY DOBRE.
z gruponami to jest tak, że można je wykorzystać jeszcze przez 30 dni po upływie terminu i grupon się z nimi na pewno rozliczy. problem w tym, że większość restauracji, salonów itd nie chce tego robić, mają to w tyłku, że nie zdążyłeś przez co tracą potencjalnych klientów

Inne tematy z forum Obłuże

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

do góry