Widok

Odradzam

Niepolecam tego salonu.
Szkoda pieniędzy na zabiegi, bo efekty są słabe.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 13
jakie zabiegi miałaś?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mi tam zabiegi w Bjakanie pomogly.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
zaskoczony jestem opinią. Szkoda że opiniodawca nie podaje szczegółów, po których coś więcej można wywnioskować. Jestem facetem i korzystałem w tym miejscu z masaży. Było miło, sympatycznie i masaż przede wszystkim dobry. Miałem okazje korzystać z wielu ośrodków i salonów masaży i w Bjarkanie było na prawdę bardzo dobrze . Co prawda salon głównie ukierunkowany na zabiegi dla kobiet i osoby wykonujące to kobiety, w dodatku chyba nie rehabilitantki tylko kosmetolodzy (tak przynajmniej się tytułują), ale efekt murowany.

Szkoda że na masaże nie mają juz atrakcyjnych promocji, korzystałbym na pewno dalej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
przeciez kazdy wie, ze tatiana chale odstawiala w tym pseudosaloniku
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
przeciez kazdy wie, ze tatiana chale odstawiala w tym pseudosaloniku
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Już nie ma co odradzać. Tatiana Yakovleva wzięła z góry pieniądze za zabiegi, skończyła działalność i wyjechała ponoć po urodzeniu do Rosji. Z pieniędzmi klientek, a jest ich trochę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ludzie ! wezmy sie dobierzmy do cztwrech liter tym oszutom. A to dziecko ich w przyszlosci bedzie tez wiedzialo jakich ma raodzicow. juz ja sie o to postaram. Sasiedzi, znajomi, wszyscy> Za oszustwa musi byc kara!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0