Widok
Odradzam!
Szczerze odradzam jakąkolwiek współpracę z tą firmą. Szafa źle wymierzona, po zamontowaniu wystawała za ścianę, wygląda to tragicznie, a pan "profesjonalista" kłamie w żywe oczy, że nie ustalaliśmy że ma nie wystawać i proponuje naklejenie na ścianę płyty w celu wyrównania. Poza tym elementy w środku szafy zniszczone (nie wiem czy podczas montażu, czy przy produkcji), obdrapane, uszkodzone (odpryski zostały zakamuflowane akrylem podczas montażu). Po tym jak zgłosiłam swoje uwagi zrobiono mi awanturę i straszono policją, jeszcze nigdy nie zostałam w podobny sposób obrażona, na dodatek we własnym domu. Podsumowując: radzę omijać szerokim łukiem, jeśli chcecie mieć porządne, profesjonalnie wymierzone, wykonane i zamontowane meble. Niestety ja dałam się nabrać, ale może mój komentarz sprawi, że choć kilka innych osób uniknie podobnej sytuacji.
Moja ocena
Stol-Kos - Meble
kategoria: Zabudowy, meble na wymiar
obsługa: -
oferta: -
jakość usług: -
terminowość: 4
przystępność cen: 1
ocena ogólna: -
2.5
* maksymalna ocena 6
Też robilismy szafe na wymiar w ostatnim czasie, ale akurat w salonie agaty. Nam sie udalo calosc zrealizowac bez wpadek. Dlatego tez zreszta zalezalo mi na jakiejs sprawdzonej firmie, bo wiadomo "meble na wymiar" to ju cos wiecej niz gotowe ze sklepu... Meble zrobili ja sie umawialismy - na czas i zgodnie z projektem zreszta wymiar sami pobierali. Dostarczyli i zamontowali
Szafa została wyprodukowana zgodnie z ustaleniami jako szafa wolnostojąca z plecami, tak aby można było ją ustawić w optymalnym położeniu w narożniku, niestety przy takiej konstrukcji szafy nie ma możliwości dopasowania mebla do dużej krzywizny obu ścian, budownictwo jest starego typu z "wielkiej płyty", projektant podsunął pomysł żeby wyrównać płaszczyznę ściany płytą gk, oczywiście bez obowiązku realizacji. Elementy które miały jakościowe wady czekają na wymianę, jednak termin wymiany został odwołany przez klienta. Szkoda, że klient nie napisał że szafa mu się podoba my to od niego usłyszeliśmy.