Widok
Odradzam
Straszna atmosfera, bardzo głośne rozmowy przy kawie, które uprzykrzają czekanie na dziecko. Szaro buro, dość smutne miejsce. Drogo, inne ośrodki mają znacznie mniejszą cenę, a poziom przekazanych informacji jest podobny.
Moja ocena
oferta: 1
opieka: 1
poziom nauczania: 1
wyposażenie: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
Uważam, że powyższa opinia kompletnie nie oddaje faktycznego stanu rzeczy. Jeśli można przyznać, ze miejsce w Gdyni nie jest najbardziej reprezentacyjne, to nie można o nim powiedzieć, ze jest szare i bure, bo miejsce tworzą ludzie a nie ściany. A ludzie tu są mili i życzliwi. Bardzo dobrze i z szacunkiem odnoszą się do dzieci ich rodziców. Chodzę tu już trzeci rok i bardzo się cieszę, ze nie dałam się zniechęcić żadnym prozaicznym drobiazgom. Jestem wdzięczna szefowej, że nie odpuszczała i namawiała mnie , żeby wytrwać i nie rezygnować, bo dało to bardzo dobre efekty w poprawie funkcjonowania mojego dziecka . Determinacja, zaufanie i konsekwencja ze strony rodziców są kluczem do sukcesu tej metody, którą posługuje się Plusik. Jestem wdzięczna pani Dorocie za motywowanie mnie w chwilach zniechęcenia. Dało to wyniki. Przyniosło dobre owoce. Warto było.
Nawet patrząc na samo wnętrze to uważam, ze przesadą jest opinia o jego szarzyźnie. Mnóstwo tu zdjęć dzieci, które bardzo cieszą maluchy tu przychodzące. Dzieci szukają wytrwale siebie na zdjęciach i śmieją się lub przypominają z jakiej to było okazji. Zdjęcia robi się gdy przydarzy się kolejny sukces. Łapie się te chwile i daje się dzieciom jasny komunikat sukcesu. Szybko są drukowane a robione w świetle sztucznym, więc nie są to dzieła sztuki ale migawki z życia tu i to jest w tym piekne.
Zawsze na stole są krakersiki-trójkąciki, które stanowią główną atrakcję przed i po zajęciach dla dzieci ale tez i dla rodziców, którzy czekają na swoje pociechy.
Życzę sukcesów personelowi Plusika. Życzę rodzicom wytrwałości, bo skorzystają na tym Wasze dzieci.
Nawet patrząc na samo wnętrze to uważam, ze przesadą jest opinia o jego szarzyźnie. Mnóstwo tu zdjęć dzieci, które bardzo cieszą maluchy tu przychodzące. Dzieci szukają wytrwale siebie na zdjęciach i śmieją się lub przypominają z jakiej to było okazji. Zdjęcia robi się gdy przydarzy się kolejny sukces. Łapie się te chwile i daje się dzieciom jasny komunikat sukcesu. Szybko są drukowane a robione w świetle sztucznym, więc nie są to dzieła sztuki ale migawki z życia tu i to jest w tym piekne.
Zawsze na stole są krakersiki-trójkąciki, które stanowią główną atrakcję przed i po zajęciach dla dzieci ale tez i dla rodziców, którzy czekają na swoje pociechy.
Życzę sukcesów personelowi Plusika. Życzę rodzicom wytrwałości, bo skorzystają na tym Wasze dzieci.