Widok
Odradzam
Wystrój w środku tak z drugiej połowy lat. 90 (w łazience widać to bardziej - a na dodatek jest w niej zimno !).
Restauracja w centrum, weszliśmy w środę po godz. 18 - oprócz nas pusta sala, tylko dwie osoby.
Obsługa ok. Obrus poplamiony.
Na dania czeka się jakieś pół godziny.
Dania podawana na dużych talerzach. Porcje symboliczne.
Zamówiłem pierś z kurczaka z warzywami na grillu.
Warzywa można było policzyć na palcach jednaj ręki. 4 pieczarki. Dwa kawałki papryki.
Powiem tak, serwowane przez nich danie główne można by zaakceptować ale tylko jako starter.
Nie polecam.
Jeden plus - mieliśmy stolik przy oknie z widokiem na Rezydenta. Przyjemna panorama. Ale moim zdaniem to miejsce zasługuje na zdecydowanie lepszą kuchnie.
Moja partnerka była bardziej zadowolona ze swojego dania.
Restauracja w centrum, weszliśmy w środę po godz. 18 - oprócz nas pusta sala, tylko dwie osoby.
Obsługa ok. Obrus poplamiony.
Na dania czeka się jakieś pół godziny.
Dania podawana na dużych talerzach. Porcje symboliczne.
Zamówiłem pierś z kurczaka z warzywami na grillu.
Warzywa można było policzyć na palcach jednaj ręki. 4 pieczarki. Dwa kawałki papryki.
Powiem tak, serwowane przez nich danie główne można by zaakceptować ale tylko jako starter.
Nie polecam.
Jeden plus - mieliśmy stolik przy oknie z widokiem na Rezydenta. Przyjemna panorama. Ale moim zdaniem to miejsce zasługuje na zdecydowanie lepszą kuchnie.
Moja partnerka była bardziej zadowolona ze swojego dania.
Moja ocena
Restauracja Tivoli Due
kategoria: Restauracje
obsługa: 4
menu: -
jakość potraw: 2
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 3
3.0
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Dziękujemy za komentarz, wszelkie opinie o restauracji są dla nas bardzo ważne. Komentując wystrój, proszę nie zapominać o subiektywności opinii. Pomysł na wnętrze restauracji zaczerpnięty jest ze starożytnych Pompejów, zniszczonych niegdyś przez wybuch wulkanu, staraliśmy się więc, aby wystrój związany był z kulturą i klimatem Włoch. Wspomniana przez Pana długość oczekiwania na danie związana jest tylko i wyłącznie z czasem jego przygotowania. Mogę Pana zapewnić, że serwowane potrawy przygotowywane są tuż po zamówieniu. Wielkość talerzy ma charakter estetyczny – tu również dominują odczucia subiektywne. Natomiast gramatura dań dostępna jest do wglądu zarówno w restauracji, jak i w gablocie na zewnątrz budynku. Od lat posiadamy stałe grono klientów, którzy z zadowoleniem wracają, aby delektować się naszą kuchnią. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.