Widok

Odradzam

Chatka Puchatka Temat dostępny też na forum:
Właśnie zabrałam z stamtąd córkę.Odradzam!!!!!!!!!!!!!!
Fakty:
Dziecią nie wolno biegać. Przedszkole nie posiada własnego placu zabaw, aby dzieci mogły sie wybiegać.
Dzieci (napewno średniaki) muszą leżakować po posiłku-leżec słuchajac bajki(panie nie czytają)- na stronie przedszkola jest napisane,że nie ma przymusowego leżakowania-moje dziecko nigdy nie leżakowała.Sama pamiętam jak za komuny zmuszano mnie do spania w przedszkolu.
Moja córka słyszała przy posiłkach, ze jest swinką-bo rosypała pod stolem(opiekunki sprzataja przedszkole).
Ostatnio pani dyrektor stwierdziła,ze moje dziecko jest nadpobudliwe(pani pilnowała średniaków przed 3 dni)- opinie takie może wydać jedynie psycholog
dzieciecy po długotrwałej obseracji i z regołu robi sie to u dzieci starszych ok4,5-5. Moja mała ma ok 3,7m.
W średniakach jest jedna pani opiekunka, która nie jest w stanie upilnowac dzieci-dzieci chodz razem - w tym samym czasie do toalety- skutek - moja córka miała podrażnianą cipcie(przyznała sie ze dotykały sie z koleżaną)może to normalne dla wieku przedszkolnego(zaciekawienie płcią)ale wolałaby aby do takich rzeczy nie dochodziło.
Ja juz zabrałam mała i tylko chce przestrzec innych rodziców. Pozdrawiam
Moja ocena
opieka: 1

zajęcia dodatkowe: 3

wyposażenie: 4

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

2.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
mam pytanko czy to przedszkole miesci sie na ul.aresa 4,bo ja wlasnie chcialam tam od wrzesnia dac coreczke do przedszkola,pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiadomo o które przedszkole chodzi , przedszkoli Chatka Puchatka w trójmieście jest co najmniej kilka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Nauka

Kurs komputerowy ( podstawowy) gdzie? (9 odpowiedzi)

Umiem wł i wył , pobuszuje w necie i tyle Dostałam propozycje pracy i musze szybko ogarnąć MS...

Kursy, szkolenia - paznokcie (6 odpowiedzi)

Witam ;-) Czy ktoś z Was robił może w trójmieście kursy, szkolenia na stylizacje paznokci )np....

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...

do góry