Zdecydowanie odradzam wizytę w La Cantinie , szczególnie w weekendy.Zbyt mała obsługa kuchni plus brak jakiejkolwiek informacji od obsługi spowodowało, że miłe rodzinne wyjście jakim miało byc popołudnie spędzone w La Cantinie, okazało się być frustrującym spędzeniem czasu.
Zarezerwowałam tydzień wcześniej stolik, chcąc zaprosic rodzinę z okazji imienin mojej siostry. W niedzielę, kiedy pojawilismy sie w restauracji, okazało sie , że pomimo prosby w czasie rezerwacji (to była pierwsza rezerwacja na niedziele, osobiście tydzień wcześniej pojawiłam się w La Cantinie, prosząc o konkretny stolik) otrzymaliśmy stolik przy przejściu pomiędzy kuchnią, toaletą, a wyjściem na zewnątrz.
Prowadzenie rozmów w takim miejscu okazało się rzecz jasna niemożliwe.
Po złożeniu zamówienie dopiero po ponad godzinie otzrymaliśmy przystawki (nikt z obslugi nie pofatygował sie, aby poinformować o zamówieniu wcześniej, dopiero pytania z naszej strony spowodowało, że cokolwiek pojawiło sie na stole). Drugie danie, juz po rozmowie z kelnerkami, pojawiło sie kolejne pół godziny póżniej w dowolnie losowo wybranej kolejności dla każdej osoby. Jednym słowem : odradzam wizyte w La Cantinie.