Widok

Odradzam wszystkim

Jedna wielka hołota. Przyjechali jak bydło na osiedle. Narobili hałasu zbyt głośną muzyką na osiedlu pomiędzy blokami w czasie kiedy ludzie chcą spać. Zostawili po sobie syf i brud. Bydło z autobusu naszczało do śmietników i pod drzewka - JEDNA WIELKA ŻENADA I POKAZ BRAKU KULTURY I ORGANIZACJI. Jak można organizować taką imprezę i nie zapewnić korzystającym zaplecza sanitarnego!!! Podawać klientom alkohol i napoje a nie umożliwić korzystania z toalety. Sprawa w najbliższym tygodniu z dokumentacją zdjęciową zostanie zgłoszona na policję i do wszystkich instytucji nadzorujących funkcjonowanie firm w naszym rejonie.

wypowiedź zmoderowana ( 2012-05-19 09:40:27)

Moja ocena
Go Party Bus kategoria: Imprezy - organizacja, animacje
jakość usług: 1

kreatywność: -

dodatkowe usługi: 1

przystępność cen: -

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proponuję aby wlaściciel PartyBus-a przejrzał dzisiejsze TVN24 i zobaczył wideo z imprezy w Busie.
jakie jest zagrożenie dla kierowcy oraz imprezowiczów - inni imprezowicze chodzący po Party Busie w stanie ,, zadowolenia ,,
czy to zgodne z przepisami Ruchu drogowego.
Polecam kontrole Inspekcji Ruchu Drogowego oraz Policji co do dopuszczenia do ruchu takiego pojazdu.
Czekamy na tragedię młodych ludzi , może warto zastanowić się przed
imprezą gdzie ją zorganizować - to apel do sponsorów.
Miałem okazję jechac kiedyś za tym pijanym autobusem , reka aż świerzbiała aby zadzwonić na 112.
Polecam ku rozwadze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widzę że odradza Pan nie jako klient tylko jako osoba która w piątkowy lub sobotni wieczor nie ma nic lepszego do roboty niz oglądanie tv lub spanie. Pozatym jak wszyscy wiemy osoby typu "zrzęda" do jakich niewątpliwie Pan należy mają skłonności do koloryzowania.... I nie wiem, czemu ludzi, którzy sobie trochę wypiją z przyjaciółmi ( tak, niektórzy ich posiadają) świętując ważne wydarzenie w ich życiu trzeba nazywać "bydłem". Panu osobiśćie życzę wyjść do ludzi i zacząć cieszyć się życiem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry