Widok
Dzięki płytom Yomb, które ułożone są już na wielu odcinkach dróg, jakoś się przemieszczamy ale pozostałe są w opłakanym stanie. Ostrzegam przed ul. Gryfa Pomorskiego. Były koleiny, lekki mróz i opona została przedziurawiona, do wyrzucenia. Niestety utrzymanie dróg w tym roku się pogorszyło a operator spycharki nie dorównuje zeszłorocznemu. Myślę, że to ktoś inny. Fakt, że deszcz pada częściej niż w zeszłym roku ale to niczego nie tłumaczy. Mostem nad rzeką Kaczą nie sposób przejechać..
PS Nie mam wprost słów uznania dla pracowników naszej stacji naprawy samochodów. Uprzejmi, życzliwi , chętni i wiedzą, co robić. Pomogli mi już po raz trzeci. Dzięki, polecam tę firmę.
PS Nie mam wprost słów uznania dla pracowników naszej stacji naprawy samochodów. Uprzejmi, życzliwi , chętni i wiedzą, co robić. Pomogli mi już po raz trzeci. Dzięki, polecam tę firmę.
Nie sypią niczym. Jeśli pada - czekają aż przestanie (czasem 1-2 dni) i potem odsnieżają, Ograniczone środki. W sumie najgorsza sytuacja jest teraz na powiatowej - czyli Chylońskiej. Wynika z faktu, że podlega pod powiat (a w okolicy chyba innej powiatowej nie ma) - więc Wej-wo ma to w poważaniu. A tam sam lód.
tak mam,mogę podać....58 6760192 662064863 takie mam....a z odśnieżaniem,masakraul.Gryfa Pomorskiego sam lód....tak jak i Markowskiego i inne w okolicy.Pan sołtys wyjechany,zabrał całą rodzinkę na urlop zimowy,i ma nas mieszkańców ...w głębokim poważaniu...A przecież wszyscy bardzo dobrze pamiętamy jego postulaty wyborcze(będę walczył o drogi i oświetlenie) cóż ,,,zapomniał....