Widok

Odśnieżanie...

Czy w niedziele Koleczkowo nie jest odśnieżane? Dziwne pytanie, ale okolice jeziornej i kamieńskiej to pługa dziś nie widziały... Kto odpowiada za taki stan rzeczy? Sołtys - jakieś namiary na gościa gdzie można uzyskać, bo strona gminy Szemud milczy...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tradycyjnie zima zaskoczyła nasze władze.W końcu śnieg w styczniu to coś dziwnego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również byłam zdziwiona stanem ulic, ale w końcu dziś (tj. w poniedziałek rano) pług do nas zawitał (okolice górnego odcinak ulicy Kamieńskiej)
zgadza sie - dzis jest ok, miejmy nadzieje ze teraz juz bedzie regularnie odśnieżane. pozdrawiam.
Zeszłej zimy zdobyłam telefon do Pana, który jest odpowiedzialny za odśnieżanie w Gminie Szemud z ochota podaję 676 44 34.
Dziś ok godziny 10.00 do niego dzwoniłam, odebrał, grzecznie poprosiłam, żeby odśnieżano całą naszą ul. Grzybową, a nie tylko do połowy i jak odśnieżarka zawraca to robi wielką hałdę śniegu, przez którą trudno piechotą przejść nie wspomnę o wyjechaniu samochodem.
Pan powiedział mi iż właśnie przed chwilką odśnieżano naszą ul. pobiegłam, obejrzeć efekt. Przeszłam całą ul. Grzybową aż do Zduńskiej i nie napotkałam żadnych śladów działania odśnieżarki. Zadzwoniłam drugi raz i poinformowałam Pana o tym fakcie stwierdził iż zaraz zadzwoni do operatora "odśnieżarki-widmo" i to załatwi i żeby w przyszłości dzwonić do sołtysa. Jest godzina 17.35, a ja nadal siedzę zasypana w domu. W necie nie mogę znaleźć żadnego kontaktu do sołtysa Koleczkowa. Może ktoś ma tel do naszego nowego sołtysa.
Pan Sołtys podał swój numer oraz e-mail po wyborach, więc to chyba nie tajemnica: 500 781 583
Warto przypomianc o tych ulicach, na których nie mieszka dużo osób, bo jesteśmy na szarym końcu (oczywiście oczekuję, aby najpierw przejezdne były główne arterie w naszej wioseczce, ale ile można czekać?) Gdyby nie zorganizowane dodatkowe odśnieżanie "poza-gminne" to do pracy bym nie dojechała!
514-648-520,dostałam ten numer osobiście od sołtysa
super, niech soltys sie wezmie za robote a nie
Jak został wybrany powiedział,że bedzie pięknie odsniezane.
Zapomniał dodać ,że tylko do kościola !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Koleczkowo

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (41 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...

Nielegalne przetwórstwo odpadow (3 odpowiedzi)

Jak to możliwe że na przeciwko orlenu przy samej obwodnicy prowadzone jest przetwórstwo odpadów...

Światłowód w gminie Szemud (7 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

do góry