Widok

Odszkodowanie od SKM

Zastanawiam się, czy można od SKM zażądać zwrotu części kwoty biletu miesięcznego za bałagan, który wprowadzili (obcięcie kursów, zmiany peronów, opóźnienia) wraz z remontem naraz kluczowych stacji. Co o tym myślicie?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zainteresowanym temate mmogę polecić stronę, na której znajdziecie ofertę profesjonalnej kancelarii odszkodowawczej w Lublinie - kancelaria odszkodowawcza , która świadczy kompleksowe usługi z zakresu wsparcia prawnego w odszkodowaniach i zadośćuczynieniach w województwie lubelskim. W tej kancelarii traktują każdą sprawę osobno, sprawdzają jakie dokumenty są potrzebne, analizują wszystkie koszty leczenia, skutki zdarzenia, pomagają dobrze przygotować dokumentację.

Opóźnienia

Opóźnienie to pewnie jak w komunikacji ZTM braki kadrowe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dokładnie.

Nie pasuje mi skm, zwracam bilet i dygam czym innym.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czytaj ze zrozumieniem misiu.

Mam miesięczny. Aplikacja ogarnia mi rozkład, który ostatnio często się zmienia z powodu remontów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kłamczuszek

Głupoty wygadujesz bo aplikacja nie sprzeda Ci biletu jak do odjazdu pociągu zostało mniej niż 5 minut
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wiemy, że nie można.

Pytania?

Myślę, że jeśli poświęcisz ten czas na pracę, to uzyskana kwota będzie bardziej satysfakcjonująca.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

odszkodowanie za bilet miesięczny, którego nazwa sama mówi "miesięczny" czyli na cały miesiąc a nie na daną godzinę....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zastanawiaj się dalej

Pewnie na tym się skończy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hmm

Znając SKM to może lepiej nie próbować, bo znając ich to wg regulaminu, jeszcze się okaże, że to Ty musisz dopłacić, bo w trudnych dla nich warunkach coś tam pojechało :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest

Taka instytucja jak sąd cywilny. Do dzieła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie umie przeczytać rozkładu...

a Ty oczekujesz, że przeczyta i zrozumie regulamin?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapomnij.

Jak cię stać na miesięczny w SKM-ce to na biednego nie trafiło. Nie marudź. Doceń atrakcje, które funduje ci przewoźnik.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zostaje ogarnąć rozkład.

Najlepiej jakaś apka - SKM KomPas, Koleo itd. i ma się aktualny rozklad w kieszeni. Ktoś ma duży problem, ale ze sobą.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry