Widok

Odwołanie Prezesów Spółdzielni na Chełmie

Dzisiaj usłyszałam rozmowę osób o odwołaniu prezesów ze SP Chełm, czy to plotki czy prawda. Takie usłyszane plotki przy pizzy i piwku.!?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jezu znowu, i co teraz, już był spokój i się zaczyna. Gorące krzesła czekają, znowu się wbije ktoś co będzie zaczynał od zera. Jacy są Ci z prezydium spółdzielni to są, ale jak się słyszy w telewizji o przekrętach to ja chce mieć spokój bo dużo robią - może za dużo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jest taki gościu, osiedlowy mąciciel w Radzie Nadzorczej z jednostki "F" zwany "DON STANISLAWO" wykształcony miernie ale działacz PZPR, który już dwukrotnie pełnił funkcje prezesa po odwołaniu prezesów i nadal ma parcie na stołek. Zawsze przez kilka miesięcy więcej grosza w portfelu. Jeżeli przy piwie zasłyszane to tylko jego można tam ciągle spotkać z sobie podobnymi, a jeszcze jak ktoś mu postawi...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

A dlaczego odwołują prezesów, można się tego dowiedzieć ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To tylko dwóch członków z dwudziestoosobowej rady chciałoby odwołać prezesa i wprowadzili to do porządku obrad najbliższej rady.
Powodów nie ma więc szanse są zerowe, ale za 3 miesiące walne zgromadzenie członków więc czas zacząć mieszać!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie wiem,ale może i są powody do odwołania jeżeli niektórzy maja taki zamiar. Poczekajmy aż przed walnym podają powód.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak nie odwołają to powodu nie podadzą, bo takiego powodu pewnie nie było.... Radek powyżej podaje, że to wniosek 2 na 20 .... dla mnie to zadyma, ale poczekajmy.... po efektach "ich" poznacie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie odwołają Prezesów, nie maja powodów. Krzykną, żeby coś nagłośnić szukają małej zaczepki. Zaczynają się wybory do rady spółdzielni. Pan S. zapomniał coo. nam obiecał. A co z Klubem Alfie, jak gmówił będzie za darmo? I obiecał bibliotekę w szkole. Obiecanki i nic z tego!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to już wszystko wiemy...armaty wytoczono na szaniec ale prochu nie dostarczono. A co miało być w końcu powodem odwołania prezesa do końca nie wiadomo. Obserwowałam trójkę zawziętych obserwatorów - zatwardziałych oportunistów spółdzielni , którzy smutnymi, pojedynczymi oklaskami nagrodzili wnioskodawcę uchwały o odwołaniu prezesa. "Obserwatorzy" wytrzymali niemal do końca a przysłowiowa "rura" tym obserwatorom zmiękła kiedy ogłoszono, że zysk spółdzielni za rok miniony jest rzędu siedmiu milionów....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

No i skończyło się 17 do 3 pomimo wielkiej agitacji. Ale czy to już koniec? Czy będzie teraz spokój? Czy dalej pełzająca rewolucja według sprawdzonych wzorców?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Chełm

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Przyjaciele? Zwierząt (3 odpowiedzi)

Myślą że dokarmiają ptaki a demoluja ich układ pokarmowy rzucając im chleb.

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

do góry