Widok

Odzież używana

Chcę otworzyć fajny sklep z odzieżą używaną,na Ujeścisku lub kwiaciarnię,co o tym myślicie?Jest takie zapotrzebowanie?Szukam pracy i nic nie ma to muszę pomyśleć sama o pracy dla siebie,ewentualnie czego tu brakuje?Pomóżcie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sklep odradzam, zarobisz jedynie na czynsz i opłaty. Chyba,że masz własny lokal to już inna bajka. Ja odzieżą używaną zajmuję się od prawie 7 lat.Kiedyś to szło. Miałam dwa sklepy i było ok. Zamknęłam je w zeszłym roku. Obecnie mam jeden i zarabiam jedynie na handlu w sieci.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tym bardziej ze ludziom potrafilas nie wyplacic wlascicielko pelnej szafy!
W której części Ujeściska dokładnie?
Nie wiem jeszcze.Szukam lokalu dopiero.Wszystko jest takie drogie.Na pewno odpada stare Ujeścisko.Pod rozwagę brałam nowe Ujeścisko,Chełm i Orunię Górną.
Jeśli zdecydujesz się na otwarcie sklepu z odzieżą używaną to mogę Ci odsprzedać cały sprzęt do sklepu plus ok 1000 kg odzieży w dobrej cenie. Połowa odzieży wisi na sklepie, druga połowa to zapas, który jest na magazynie, jeszcze nie był wywieszany Prowadzę sklep w woj warmińsko mazurskim ale lada dzień przeprowadzam się do Gdańska bo mój narzeczony dostał awans, który wiąże się z przeprowadzką i z racji tego zmuszona jestm zamknąć sklep. Wyposarzenie sklepu na ok 50m2: stojaki, wieszaki, kosze wystawowe, manekiny, lada, waga, przymierzalnia, lustra itp. Odezwij się jeśli będziesz zainteresowana.
ja-baba25@wp.pl
Odezwę się jak wynajmę lokal,bo na razie szukam.
Na samo zatrudnieniu tez nie jest kolorowo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jeśli sklep jest w fajnej okolicy to też się nie opłaca?
Wydaje mi się iż okolica ma 2go planowe znaczenie.
Raczej towar i cena. Jak to jest ok to klientki ściągają inne
klientki poprzez pocztę pantoflową.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Będę miała super ciuszki i dobre ceny bez naciągania.Mam już dojście do fajnych ciuchów,oprócz tego różne dodatki dekoracyjne do domu np.świeczniki,świeczki,różne ceramiczne figurki itp.tylko lokalu w normalnej cenie szukam kobietki
To zależy o jakiej normalnej cenie piszesz .Ja ostatnio wynajęłam lokal
25m2 za 500zł na Przymorzu ,wiec uważam ,że to była rozsądna cena
To Ci się udało!!!To prawie za darmo!!! Ja dzwonię i szukam,a najtaniej facet proponował mi za 1600zł!A co prowadzisz w tym lokalu?
Ciuszki używane :)
A muszę dodać ,że właściciel zostawił meble i rurki do ubrań
Otweirajcie nowe sklepiki :) Ja co poniedzialek jeżdżę po 10 wybieram markowy towar za grosze i sprzedaje na alledrogo :) Tak wiec nowe sie przydadzą zawsze :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Otworzył się na Górnej Oruni,na Krzemowej,w takim małym wolno stojącym domku,obok kościoła,gdzie była kiedyś drogeria i powiem wam,że ciuchy same firmowe i za bardzo małe pieniądze.Wyrwałam fajne ciuchy i buty,których jest naprawdę dużo i fajne.Polecam.Babka też bardzo fajna i uprzejma.Doradzi,ale nie wciska na siłę.Zobaczcie sobie najlepiej sami.

Inne tematy z forum Inne

Jak otworzyć sklep internetowy (81 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...

alimenty (15 odpowiedzi)

Hej. Mój były mąż płaci mi bardzo niskie alimenty, nieadekwatne do jego wypłaty. Brakuje mi...

Jakie spawarki używacie? Co wybrać do poprawienia blach w samochodzie? (13 odpowiedzi)

Do wymiany mam 1 błotnik po stluczce i 2-3 poprawki na pasie przednim i tylnym. Ogólnie chciałbym...

do góry