Widok

Odzywki

Czesc wszystkim,

mam na zbyciu nastepujace rzeczy:

- żelki energetyczne z kofeinką - firmy Sponser;

- Dopalacz na bazie kofeiny-tauryny Thermo Extreme (rowniez dzialanie dodatkowe jak Fat-Burner)

- Dopalacz Lion Heart - jak wyzej lecz z dodatkiem substancji odzywczych i kreatyny

- Proteina (nie pamietam producenta, ale to jest z wyzszej polki) - 75 zł z*******a do regenaracji (jakby co - info na maila)

sprzedaje, bo nie mam niestety czasu na trening :/ a szkoda, by sie to zmarnowało...

zainteresowanych

robzino@wp.pl

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to pewnie jakies steroidy.. ja bym uwazal!
Tak własnie to wygląda. Facet na przecietym poziomie amatorskim szuka skrótów do szybkiej jazdy przy pomocy "dopalaczy". I co, dały ci cos te dopalacze? Jezdziłes szybciej, zaczałes stawac na pudle? Żałosne.
Ja polecam EPO - biije na głowę dopalacze. Testowane na ludziach.

Jaja sobie z kolegi robicie, a on tylko rzuca odchudzanie.
z tego co widze to takie "koksy" przeciez mozna normalnie kupic w sklepie sportowym-to nic nielegalnego.
A Sponser to calkiem dobra firma, tyle, ze dosyc droga :/

Czemu kazdy temat na tym forum musi zostac storpedowany i oprawiony glupimi nie wnoszacymi nic do tematu komentarzami? Czy ich autorom nudzi sie w domu czy moze maja jakis kompleks? To jest temat pt: "sprzedam" a nie pt "czy brac czy nie brac". Widac brak wam kultury i znajomosci netykiety. Nie wolno robic OT, a tu to tak zawsze wyglada niezaleznie od tematu. Powinny byc posty pt "kupie od ciebie to i to" a nie pt "ty zalosny czlowieku, po co ci to , jestes glupi itp itd". Ludzie, znajdzcie sobie netykiete na googlu i poczytajcie... a jak nie macie gdzie wylac swojej zlosci do swiata to idzcie na rower, wyzyjcie sie zamiast pisac glupie komentarze. (uprzedze pierwsza odpowiedz, tak wiem ze moj post to tez OT)
Co do netykiety - e pierwszym rzędzie to NIE jest to forum ogłoszeń sprzedaży odżywek. Wiec w sprawie netykety zawsze warto zaczac od siebie.
calkiem spore zainteresowanie dot. tych KOXÓW, wiec nie jest to , chybiony temat - oczywiscie wszyscy pisza na maila, bo oficjalnie nikt sie przeciez nie suplementuje, tylko owsianke i kanapka z drzemem..co nie Kuba ? :D
by nie pisac po raz 100 to odpowiem na forum- oczywsicie jest mozliwosc zalatwienia innych rzeczy w bardzo korzystnych cenach, znacznie lepszych niz w sklepach sportowych-gainery, proteiny, izotoniki itp. i zaden syf typu Olimp...
jakby co - robzino@wp.pl
wyprzedzajac pytanie po co to komu? to odpowiadam: Gainery i Proteiny: dla lepszej regeneracji (odbudowa pokladow glikogenu oraz odbudowa tkanki miesniowej nadszarpnietej podczas dlugotrwalego wysilku), Izotoniki, zele energetyczne-to kazdy wie , pobudzacze na bazie kofeiny i tauryny: dla bardziej optymalnego treningu-to jak wypicie mocnej kawy lub red-bulla, tyle, ze nie robi takiego spustoszenia w organizmie jak wyzej wymienione.
to nie jest zadna droga na skroty-przejechac trzeba swoje i tak, a to jest jedynie suplementacja diety, by czerpac przyjemnosc z treningu, a nie sie zarzynac.

tylko, kozie mleko i kwas z ogorków :-)
do góry