Widok
Oficjalne otwarcie tras rowerowych MBT
Big Food Trojmiasto - single traki rowerowe MTB w Oliwskich Lasach
więcej
więcej
Z wypowiedzi w internecie wynika, że oni tam chcą zarabiać na tych eventach.
Więc skoro na swoje imprezy wjeżdżają do lasu samochodem, to trzeba się pogodzić z tym, że w związku z oddaniem rowerzystom na wyłączność ta część lasu będzie pierwszą z dużym ruchem samochodowym. Tacy to rowerzyści. Ot paradoks;)
Tak, po to by nie wpaść na kogoś kto będzie jechał ścieżką. Jest ogromna ilość dzikich ścieżek spacerowych, dlaczego uparłeś sie akurat na tę jedną górkę, po której i tak spaceruje może kilka osób w ciągu roku. Jestem niemal codziennie na tych trasach od lat i nie widuje tam absolutnie nikogo. Typowy mental aroganckiego polaka.
BRAVO! W końcu TPK jest wykorzystany tak jak należy! A to dopiero początek.
Jest jeszcze potrzebny asfalt łączący Gdynie z Gdańskiem by można było trenować na rowerze szosowym .
Mam nadzieję że ludziska w końcu pojmą że TPK to jest taki duży park i jest on dla nas i każda forma aktywnego spędzania czasu jest akceptowalna a budowanie infrastruktury do tej aktywności nie powinna być kwestionowana. Nasz park jest tak ogromny że nic się nie stanie jak jedna nitka będzie asfaltowa. Każdy ze swoim psem, kotem czy koniem znajdzie zaciszne miejsce :) Więcej uśmiechu ludziska i szacunku do siebie na wzajem:)
Mam nadzieję że ludziska w końcu pojmą że TPK to jest taki duży park i jest on dla nas i każda forma aktywnego spędzania czasu jest akceptowalna a budowanie infrastruktury do tej aktywności nie powinna być kwestionowana. Nasz park jest tak ogromny że nic się nie stanie jak jedna nitka będzie asfaltowa. Każdy ze swoim psem, kotem czy koniem znajdzie zaciszne miejsce :) Więcej uśmiechu ludziska i szacunku do siebie na wzajem:)